De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Maria van Ginneken

In haar woonplaats Gilze is de 45-jarige Maria van Ginneken beslist geen onbekende, zeker de laatste tijd niet sinds ze voor TNT-post de paden op, de lanen in gaat. Hiervoor gaat ze letterlijk en figuurlijk veel buiten de deur, te voet of met de fiets. Het is in dit geval ook de fiets die Maria uiteindelijk naar de metamorfose bracht, maar wel via een omweg die ze zelf uitlegt. Christiens zoon zit samen met mijn kinderen op wielrennen. Een tijdje terug vroeg ik wat voor werk zijn moeder doet en hij vertelde van de kapsalon. Die kende ik van de Metamorfose uit de Leybode, want die wordt hier in Gilze ook bezorgd. Het leek me een gaaf idee om daar ook eens aan mee te mogen doen, dus ik gaf me meteen op. Het heeft even geduurd voordat ze mij eruit pikte, maar nu zit ik hier toch maar mooi in de stoel. Ik ben heel benieuwd wat Christien allemaal met me gaat doen. Maria vertelde me heel nadrukkelijk dat ze ‘echt’ geen kort haar wilde. Dus daar heb ik dan ook naar geluisterd, want Maria moet wel blij worden van haar nieuwe look. Wel was ik van mening dat haar lange nekhaar echt passé is, dus dat gaat er echt wel af.
Voor ons metamodel was dat wel even een heel eng moment. Van de bovenlagen en de pony heb ik niet veel afgehaald. Gewoon weer lekker in model geknipt en gesneden, want dat moest wel lekker opgefrist worden. Op die manier komen de verhoudingen veel beter tot zijn recht en daardoor krijgt ze gewoon een veel hippere uitstraling. En speciaal voor de feestdagen hebben we bovenop en aan de slapen een paar ‘lichtpuntjes’ aangebracht in de vorm van warmblonde high-lights. De make-up van Maria is heel naturel gehouden, simpelweg omdat ze echt bijna nooit make-up draagt. Haar diep liggende ogen heb ik met high-lighter opgemaakt, het lijkt dan alsof haar ogen minder diep liggen. Maria’s lippen heb ik tot een fractie buiten de lipcontouren ingevuld, zodat ze voller zijn. Daarvoor gebruik ik een speciaal soort viltstift, dat geeft een mooi resultaat. Met een paar simpele trucjes kun je een heel mooie naturale make-up maken en er toch echt veel beter uit zien. Dat wil toch elke vrouw.
NU online een afspraak maken »