De Metamorfose van Jeske Kruizinga

De gelukkige winnares van de metamorfose van deze maand is Jeske Kruizinga. Jeske woont samen met haar man Wim en hun vier kinderen in Riel. In het dagelijks leven werkt ze als verpleegkundige en naast haar werk houdt ze zich graag bezig met hardlopen en haar bruine labrador. Jeske zag op Facebook een oproep voor het meedoen aan de metamorfose en dat leek haar wel wat. Ze meldde zich aan en niet veel later nam Christien contact met haar op om een afspraak in te plannen.

 De nieuwe kleur van het voorjaar

Jeske’s blonde haar hoefde niet voorgepigmenteerd te worden en kon meteen in de verf worden gezet. Dit voorjaar zijn de koperen tinten helemaal hot. Christien koos er dan ook voor om de blonde coupe om te toveren naar een prachtig koperkleurig exemplaar. Na de kleuring is de coupe lekker luchtig geknipt met de coupeschaar. Jeske kan veel kanten op met dit kapsel, zo kan het lekker stoer gedragen worden met een kuif of wat rustiger door het wat platter te houden. Deze koperkleur geeft Jeske’s gezicht veel meer omlijsting, aldus Christien.

Make-up

De make-up is qua kleur afgestemd op het kapsel. Allereerst is er een lichte basis foundation aangebracht. Christien koos voor een matte donkerbruine oogschaduw en bracht extra veelmascara aan. Om het geheel af te maken bracht Christien een prachtige mokkakleur op de lippen aan.

Jeske’s reactie

Jeske heeft nog niet eerder een koperkleurig kapsel gehad en was dan ook erg nieuwsgierig. Na een blik in de spiegel is ze hartstikke blij met haar nieuwe look en erg benieuwd naar de reacties van vooral haar man en ook de kids! ‘Christien hartstikke bedankt, het is echt TOP!’, aldus Jeske.

Oók een Metamorfose voor jou?

Het is altijd wel een goed moment voor een nieuwe ‘look’! Rielhaariteit kappers kan je daar perfect een handje bij helpen. Als jij óók eens een metamorfose wilt, kun je hiervoor dus perfect bij Rielhaariteit terecht.