De Metamorfose van Bo Roelen

De Bruids-metamorfose van Bo Roelen

Bo Roelen woont in Oisterwijk, is 27 jaar jong en is tandartsassistente. In haar vrije tijd volgt ze ook nog een opleiding voor visagiste. In eerste instantie voor de hobby, waarin ze heel veel passie kwijt kan. later dit jaar zal ze gaan trouwen met haar vriend Lucas. Maar ze had nog geen idee wat voor kapsel ze die dag zou willen. Daar kan ik haar wel mee helpen dacht een vriendin en zij verraste Bo met een metamorfose bij Rielhaariteit Kappers. Ook verklapte de vriendin dat krullend haar een grote wens van Bo is, maar dat ze er zelf niet aandurft. Christien natuurlijk wel.

Haar haar was helemaal "ge-high-light", om het zo maar eens te zeggen. We hebben daar een uitwasbare spoeling over gezet. Dit nieuwe product van Davines heet Finest Pigments en is echt geweldig. De werkzame stof die voor de kleuring zorgt bestaat voor 97% uit puur natuurlijke ingrediënten. Geloof me, dit is werkelijk uniek. Na zo'n tien wasbeurten is het helemaal weggespoeld, van uitgroei heb je dan absoluut geen last. Bovendien kun je het zo vaak herhalen als je zelf wilt want de natuurlijke werking van de behandeling is ook nog eens goed voor je haar. Daarnaast levert Davines ook een kleurloze spoeling, waarmee je een mooie glans te zien krijgt.

Bruidje in de krul

De behandeling resulteert in een fantastische glans en een mooie warme donkerblonde kleur. Maar het ging Bo om de krullen, daar heb ik een ultra moderne CHI tang met een speciale ceramische coating voor gebruikt. Die zorgt voor glanzende bouncing krullen. Je kunt de tang zelfs instellen van 30 tot 200 graden, een heel fijn apparaat vergeleken met de oude vertrouwde krultang van vroeger. Het resultaat was verbluffend, het is een geheel andere gezicht geworden.

De make-up hebben we lekker jong, neutraal en zomers gelaten met roze blusher en roze lipgloss. En de ogen met glans en wat mascara, zwart natuurlijk. Bo was er sprakeloos van, in de goede zin van het woord. Trots en blij zette ze zichzelf meteen op Facebook zodat iedereen die haar kent meteen mee kon genieten van haar bruidskapsel. En dat doen wij nu ook.