Ontharen

Met behulp van professionele hars- en waxproducten

Bij Rielhaariteit kappers kun je ook terecht voor het harsen van je gelaat en epileren van de wenkbrauwen. We helpen mensen die overtollige gezichtsbeharing hebben op bijvoorbeeld wangen, bovenlip of kin. Dit is makkelijk weg te halen door middel van harsen. Je neemt plaats in een relaxte behandelstoel in een separate ruimte en zo kun je het kappersbezoek combineren met een epileer of hars behandeling. Door het te harsen i.p.v. scheren blijven de haren veel langer weg en komen ze bovendien veel zachter terug.Wij werken met een anti allergische wax en met voor en na behandelingen zodat er nauwelijks een overgevoelige reactie van je huid optreed. Hebt je een overgevoelige huid, geef dit ons dan even aan.

Harsen is het verwijderen van overtollige  gezichtsharen door middel van een kleverige wax. Harsen of waxen is hetzelfde. Een haar wordt dmv harsen geheel verwijderd, inclusief de wortel. Na het harsen zal het gemiddeld 4-8 weken duren voordat de haren weer zijn aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt daarna wel met een zachte haarpunt zodat u in tegenstelling tot scheren, na het harsen nooit harde stoppels zal krijgen. Na het harsen voelt uw huid prettig en zacht aan, omdat we hierbij ook de dode huidcellen direct verwijderen.

Harsen met harde wax

De harde wax moet worden verwarmd en wordt vervolgens met een spatel in een dun laagje op de huid aangebracht. De wax wordt na enkele seconden weer hard en kan worden verwijderd zonder ontharingsstrippen. Harde wax wordt voornamelijk gebruikt voor het ontharen van gevoeligere delen zoals je gezicht. Harde wax hecht zich enkel aan de haren en niet aan je huid.

Rielhaariteit, voor een wax-behandeling van deze tijd!