De Metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk en in haar spaarzame vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de gedachten rond om eens deel te nemen aan een metamorfose omdat ze de warme gloed in haar kapsel niet echt mooi vond. Eigenaresse Christien ging deze uitdaging graag aan en nodigde haar uit bij Rielhaariteit kappers in de salon. Allereerst heeft Christien het teveel aan rood pigment onderdrukt met een matte kleuring. Hierdoor krijgt de kleur van het haar een natuurlijkere uitstraling. Na deze haarkleuring zijn er diverse high-lights aangebracht met een matte pigmentering zodat deze goed aansluiten bij de basiskleur van Joyce haar nieuwe look.

In no time, naar prachtige krullen!

De coupe van Joyce is op lagen geknipt om zo meer beweging en volume te creëren waardoor het wat speelser valt. Vervolgens zijn er grove krullen gemaakt met de PRO MiraCurl. Deze moderne krultang maakt het krullen van je haar super eenvoudig en binnen enkele seconden heb je al superzachte, glanzende prachtige krullen.

Een subtiel gekozen visagie

Bij het aanbrengen van de make-up is er eerst een dekkende foundation aangebracht zodat de gelaatskleur van Joyce rustiger en minder rood word. De ogen zijn aangezet met eyeliner en een donkere mascara welke de wimpers verlengd. Op Joyce haar lippen is een parelmoer donkerroze lippenstift met een beetje gloss van het cosmetica-merk Golden Rose aangebracht en zo is ze helemaal klaar voor een stralend avondje uit!

 Het verbuffend eindresultaat!

Wauw Christien! Dit is precies de kleur die ik voor ogen had. Voor de rest had ik me nog geen beeld kunnen vormen maar het ziet er werkelijk top uit en ik ben er super blij mee! Christien en je kappers, mega-bedankt voor deze gezellige ochtend bij jullie in Riel en m'n prachtige nieuwe look.