Geschiedenis

Rielhaariteit terug in de tijd

Sinds 1994 zijn wij gevestigd aan de Dorpstraat 8 in Riel. Christien de Jong is in 1989 als zelfstandig ondernemer in Tilburg begonnen in het TweeSteden ziekenhuis, toen nog Maria ziekenhuis, met een klein salonnetje met de naam Healthy Hair en één medewerkster. Na 5 jaar uit het jasje te zijn gegroeid, is ze met haar kapsalon verhuist naar Riel en veranderde de naam naar Rielhaariteit kappers.

De salon werd vier maal groter waardoor veel meer groeimogelijkheden. Met deze verhuizing kwam er ook extra personeel bij en met drieën, gingen we in Riel van start. Vanaf de start van de salon in Riel, liep Rielhaariteit kappers direct goed. Het leek wel alsof Riel op ons had gewacht. Omdat de belangstelling van klanten bleef doorgroeien hebben we daarna ons team weer uitgebreid met een mix van Rielhaariteit kappers en hebben we nu een enthousiast team van meiden die graag voor u klaar staan.

Ook werd er nog eens flink uitgebreid door de voormalige woonruimte er bij te betrekken voor een barbershop voor de heren en een tweede bedrijf: Rielhaariteit haarwerken een studio voor pruiken en haarwerken waar klanten met haarproblemen in alle privacy worden geholpen met een haarwerk, pruik of haarstuk. Als je op ons logo boven aan de pagina klikt, kun je naar ons haarwerkbedrijf gaan.

We zien je graag bij Rielhaariteit, de kappers van deze tijd!