Het leven is te kort om te wachten op mooi lang haar en/of meer volume

Kies voor haarextensies

Rielhaariteit kappers werkt met haarvermeerderingssystemen waarmee we je de meest prachtige mogelijkheden bieden op het gebied van haarverlenging, haarvolumes of haartrends zoals kleuraccenten, lokverlengingen, uitlopende punten, of bijvoorbeeld een iets langere nekpartij.

Met onze tape-extensies bieden we een haar-vriendelijk systeem van speciaal geprepareerd echt-haar. Dit haar is niet ontdaan van de haarschubben en niet behandeld met silicone. Daarom behoudt het altijd zijn massa, glans en "levendigheid". Deze natuurlijk vallende, handgestoken haarstrips, maken haarverlenging en haarverdikking mogelijk vanaf de bovenzijde van je hoofd en de slapen.

Bij het inzetten gebruiken we geen hitte, ultra-sound technologie of speciale apparatuur. De extensies worden met een unieke tape-technologie in 45 tot 60 minuten vastgezet in je haar en kunnen met een speciale spray-oplossing gemakkelijk na 7 tot 9 weken weer worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht. Het maakt dit extensies systeem eenvoudig, snel en perfect

Praktisch en natuurlijk

Dankzij de ultra dunne en platte tapebevestigingen integreren we de extensies uitstekend met je eigen haar. Het resultaat? Een onzichtbaar, natuurlijk en prachtig geheel. Er zijn geen oneffenheden te bespeuren.


Super comfortabel

De tapetechnologie maakt het een zeer comfortabel haarverlenging- en verdikkingssysteem. Zeker zo comfortabel is ook het aanbrengen van de extensies. Binnen het uur heb je een volledige haarverlenging!

Langdurig en zeker

Pas na 7 tot 9 weken is het noodzakelijk de extensies te laten verwijderen en opnieuw aan te laten brengen. Dankzij de unieke haarkwaliteit kunnen de tape-extensies 3 tot 4 keer toe worden gebruikt.

Handig door hergebruik

Het verwijderen van de extensies gebeurt met een haarvriendelijke, speciale spray-oplossing. De plakgedeelten worden vernieuwd met de voorgevormde "cuttings", je eigen haar wordt voorbereid en de extensies worden direct erna opnieuw toegepast.

Diverse lengtes

De extensies zijn standaard beschikbaar in 4 verschillende lengtes: 25, 40, 50 en 55 cm. Verder zijn er de unieke 6 cm lange "roots" waardoor het mogelijk wordt lichte strengen in donker haar aan te brengen waardoor kleurverschil onzichtbaar wordt.

Allerlei kleuren

Ze zijn beschikbaar in 22 levendige, sprankelende, natuurlijke kleuren. Van diep zwart via hoog blond tot aansprekend rood. Kortom: ongelimiteerde kleurcreativiteit op basis van 400 verschillende kleurcombinaties en schitterende trendy kleurnuances! Ook voor Hi-Lites en Lo-Lites zonder gebruik van chemie en dus haarvriendelijk.

Je bent welkom voor een vrijblijvend advies waarbij Rielhaariteit kappers je de diverse mogelijkheden en voorbeelden van onze extensions kan laten zien en we geven je tevens een prijsindicatie.

Rielhaariteit, voor haarextensions van deze tijd!