De Metamorfose van Stefanie Leppers

Stefanie Leppers is woonachtig in Tilburg. Ze houdt van alles wat met mode te maken heeft en dat maakte haar dan ook de perfecte kandidaat om live model te zitten bij de stand van Rielhaariteit Kappers voor een metamorfose tijdens de Real Riel Ladies Night. Stefanie werkt al heel wat jaren met veel plezier bij Eetcafé Den Overkant in Riel, waar deze ladies night ook dit jaar georganiseerd werd. Er was haar op voorhand verteld dat het een stoere korte coupe zou worden. Aangezien ze eigenlijk altijd lang haar heeft gehad was ze erg benieuwd wat haar te wachten stond!

Van lang naar kort

Allereest zijn Stefanie’s lange lokken afgeknipt waardoor Marion haar een frisse korte coupe kon aanmeten. Het haar is niet super kort maar wel lekker luchtig ingeknipt zodat de kuif ook mooi rechtop kan blijven staan. Bovenop zijn de punten lekker licht gemaakt om wat meer contrast in het kapsel aan te brengen.

Kleurrijke make-up

Niels Jansen, sterrenvisagist, heeft tijdens de Real Riel Ladies Night een mooie make-up bij Stefanie aangebracht. Niels was door Rielhaariteit kappers uitgenodigd om de nieuwe Make-up lijn te showen. Kleuren zijn op het moment helemaal hip en Niels heeft dan ook gekozen voor meer kleur op de lippen en ogen. Er is gebruik gemaakt van zowel groene als blauwe eyeliners. Het geheel is afgemaakt met een gekleurde mascara.

Het stoere eindresultaat

Steffie heeft echt een stoere look aangemeten gekregen. Ze is ontzettend blij met het eindresultaat en vond het leuk om aan de metamorfose deel te nemen. Ze kan niet wachten om haar compleet nieuwe look thuis te showen!