Maak kennis met Rielhaariteit kappers

De gezelligste kapsalon van Brabant

Wij streven er naar, om je als een blijer en tevredener mens de salon te laten verlaten, en dat onze behandeling vooral een gezellige beleving voor je is.Ā Het team van Rielhaariteit kappers heeft jarenlange ervaring opgedaan en zorgt er voor dat door workshops en trainingen onze vakkennisĀ up-to-date blijft, hierdoor kunnen wij je ook verrassen met nieuwe looks en creaties.

Hiervoor bezoeken wij met regelmaat presentaties en shows voor nog meer inspiratie, technieken en ideeĆ«n. Onze kappers zullen je een persoonlijke behandeling bieden, en samen in overleg met jou een modern, fijn en (h)eerlijk persoonlijk passend kapsel realiseren. Waar je dan ook veel plezier aan beleefd en eenĀ eindeloze glimlach.

We zijn er voor zowel dames, heren en kids. Je bezoekt ons in een eigentijdseĀ dames-salon met luxe behandelstoelen, een relaxte wasruimte,Ā grote spiegels en veel groen en planten.

Heren ontvangen we graag in onze authentieke heren-barbershop voor classic cuts met een moderne touch. Het is een old school barbershop voor mannen. Je voelt je er direct thuis in het warme en stijlvolle interieur met een eigen wachtruimte, waar je de hele dag wel zou willen verblijven.

Reserveer alvast een plaats in onze stoel. Geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Bel: 013 - 518 19 18 ofĀ maak jeĀ afspraak 24/7 online .

Tot ziens in je salon, voor een gezellige tijd, bij Rielhaariteit.

Rielhaariteit, de kappers van deze tijd!