De kappers van Rielhaariteit kappers

het team van deze tijd

Ons team bestaat uit zes enthousiaste meiden. Veschillende types in uiteenlopende leeftijden. We hebben allemaal onze diploma’s voor zowel het damesvak als het herenvak.
We volgen voortdurend diverse cursussen bezoeken workshops en trainen regelmatig samen in de salon. Juist daarom vindt je bij Rielhaariteit...de kappers van deze tijd!

Hallo, ...mijn naam is Christien

Nadat ik als kind al mijn barbie’s haren met viltstiften voorzien had van een mooi kleurtje en ze daarna een hippe korte bob-line had gegeven, wist ik het zeker … ik word kapper.

Na een aantal stages en werkgevers te hebben gehad ben ik al op mij n 21ste voor mezelf begonnen in Tilburg. 5 jaar daarna ben ik uiteindelijk Rielhaariteit kappers begonnen in het altijd gezellige Riel. Nog steeds vind ik het ontzettend leuk om met ons geweldige vak bezig te zijn, zowel het ondernemen en werken in de salon maar ook het volgen van diverse workshops en masterclasses op ons vakgebied.

Naast onze salon is de haarwerkstudio. Klanten met haarverlies adviseer en help ik daar met een diversiteit aan haarwerken als pruiken, haarstukjes. haarverlenging of haaraanvullingen. Als je op ons logo boven aan de pagina klikt, kun je naar ons haarwerkbedrijf gaan.

Ik ben Marion

En ik ben geknipt voor dit vak. Ik vind het heel erg leuk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Buiten dat houd ik erg van mode. Ik werk sinds 2004 bij Rielhaariteit en heb het er erg naar mijn zin. Het is er altijd warm en gezellig en ook dat is wat me in dit werk en vooral hier aanspreekt.

Het contact met klanten en collega’s is erg tof en maakt elke werkdag weer een feest. Mijn opleiding heb ik in Tilburg aan de kappersschool ROC gedaan maar sindsdien al vele cursussen en workshops mogen volgen, wat zorgt dat we bij de tijd blijven en we in kunnen haken op nieuwste trends.

Hi, ik ben Evelien

Het is inmiddels 2006 dat ik begonnen ben met mijn kappersopleiding, waarop ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van heb. Ervaringen heb ik opgedaan bij verschillende kapsalons in het land.

Nu ik naar Brabant verhuisd ben werk ik sinds 2023 hier in Riel. En het werken in het gezellige team bij Rielhaariteit kappers voelt als m'n 2e thuis 🏠.

Zo vind ik het tof om samen met m'n collega's onze creaties en kapper-passies te delen.

Wat ik het leuke vind aan het kappersvak? Het is hier geen dag hetzelfde, elke dag leer ik nog bij en zal ik nooit uitgeleerd zijn. De lieve klanten en hun tevreden gezichten hier bij Rielhaariteit zijn een ware motivatie voor me.

Tot ziens bij me in de stoel.

Mijn naam is Anniek

Als klein meisje wilde ik al heel graag kapster worden, deze droom heb ik waar kunnen maken. Bij Rielhaariteit kan ik sinds 2021 mijn creativiteit en passie kwijt. Het is geweldig om zowel dames, heren en kinderen een nieuwe look te geven.

Samen met ons team van kappers maken we de mooiste kapsels en gaafste creaties en hebben we vooral veel plezier in ons werk! ik vind het zo leuk om de vele trainingen en cursussen te volgen, zodat het vak steeds leuk blijft.

Hi, ik ben Roos

Sinds 2003 werk ik bij Rielhaariteit. Ik werkte voorheen al samen met Christien als collega. Ik woon samen in Tilburg, waar veel van onze klanten vandaan komen. De brabanders zijn liefhebbers van gezelligheid en dat is waar Rielhaariteit voor staat en wat onze klanten hier ervaren.

Qua opleiding heb ik onder andere de kappersschool in tilburg gedaan, een Visagieopleiding, Communicatietrainingen, Barber-masters, Extensions en diverse technische- en producttrainingen. Als ik op reis ben geef ik ook altijd mijn ogen goed de kost, de trends worden meestal op de straat zichtbaar.

Hey, ik heet Veronique

In augustus 2020 ben ik als leerling begonnen bij Rielhaariteit kappers. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel liefde en passie voor mijn werk zou kunnen ervaren. Ik geniet hier van mijn vak, de klanten en mijn enorm leuke collega's! Als de gezelligste kapsalon van Brabant knippen en krullen wij dames, heren en kids. Ik heb de diverse technieken van mijn opleiding voor verschillende kapsels al snel leren toepassen, ontwikkelen en mogen verbeteren.

Het gave van deze stage is niet alleen het resultaat dat het geeft aan mijn opleiding tot allround haarstylist. Het is ook de praktijkervaring en de beleving van de klanten die het zo bijzonder en leuk maakt voor mij als kapper om dit te mogen ervaren en uit te voeren! Zo blijf ik nieuwe dingen leren, zowel op persoonlijk gebied, als op vaktechnisch gebied. Ook wat voor resutaten Christien laat zien met haarwerken spreekt me bijzonder aan. Rielhaariteit kappers biedt mij al deze mogelijkheden, kortom ik zit hier volledig op mijn plek!

Rielhaariteit, de kappers van deze tijd!