Onze Salon is óók jouw Salon

Vertrouwd voor dames, heren en kids

Wij ontvangen je graag in onze ruime ontvangstruimte van onze eigentijdse zaak. Je bezoekt ons in een sfeervolle dames-salon met vijf behandelstoelen en daarbij drie wasplaatsen. Daarnaast een authentieke heren-barbershop met ook daar een ontvangstruimte en twee behandelstoelen. Daarbij een professionele spray-tan cabine voor veilige een duurzame bruining van je huid. Je voelt je direct thuis in het warme interieur met grote spiegels en veel planten, waar je de hele dag wel zou willen verblijven.

We schenken je een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee en voor iedere klant is er free WiFi. We beschikken over airconditioning zodat je behandeling in een aangenaam klimaat plaats vindt. Wekelijks ontvangen we de meest recente lectuur, zodat je van het laatste nieuws (en roddels) op de hoogte kunt blijven.

Naast en rondom onze salon hebben we voldoende gratis parkeerplaatsen. Lekker makkelijk, je stapt zo uit je auto in de kappersstoel. Mochten deze plaatsen vol zijn dan kun je overal in de zijstraten (ook gratis) parkeren. Super toch?

Hieronder vind je een impressie van het interieur van onze salon:

De koffie staat klaar, ondertussen verzorgen wij je haar.