De metamorfose van Jeske Kruizinga

De gelukkige winnares van de metamorfose van deze maand is Jeske Kruizinga. Jeske woont samen met haar man Wim en hun vier kinderen in Riel. In het dagelijks leven werkt ze als verpleegkundige en naast haar werk houdt ze …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Stefan van Hal

William Horevoorts, goede vriend en zanger van pop- rockcoverband Bakkeliet uit Alphen, wilde de bassist van de band Stefan van Hal verrassen met een metamorfose. Op 18 oktober jongstleden stond Bakkeliet in de halve finale van The Clash of The Coverbands en na het ontvangen van een wildcard mogen zij op 20 december aanstaande aantreden in Tilburg voor de finale van deze bandcompetitie. De hoogste tijd dus voor een hippe nieuwe look, en daar was Stefan ook wel voor in.

Eenmaal aangekomen in de salon mocht Stefan meteen plaatsnemen in de kappersstoel. Hij was erg benieuwd wat ze met zij haar van plan waren en gaf eigenaresse Christien volledig de vrije hand. Christien bekeek de haardos van Stefan en concludeerde dat het model er een beetje was uitgegroeid. Ze besloot dan ook om hem een moderne coupe aan te meten waarbij de onderkant lekker fris is opgeknipt. Bovenop zijn de krullen van Stefan op een wat langere lengte gelaten om zo meer volume te creëren.

Een mannelijke haarkleuring
Aangezien Stefan binnenkort met zijn band weer het podium gaat betreden wilde Christien een extra stoer effect geven aan de nieuwe coupe. Stefan’s haar ging hiervoor dan ook in de verf. Qua tint bleef het lekker neutraal maar het haar krijgt hier wel een boost van zodat het meer gaat stralen. Een mooi mannelijk kleurtje dus, zodat Stefan klaar is om de bühne op te gaan.

Het eindresultaat van deze metamorfose
Stefan liet zich geheel verrassen en was dan ook erg benieuwd toen hij het eindresultaat in de spiegel mocht bewonderen. Hij was blij verrast en kon niet wachten om de overige bandleden zijn nieuwe look te laten zien. “Nu kan ik zeker knallen tijdens ons optreden in Poppodium 013 op 20 december. Christien mega bedankt hiervoor!

NU online een afspraak maken »