De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Iris de Jong

Iris de Jong woont samen met haar man en kinderen in Tilburg. Ze werkt bij CZ en heeft het daar goed naar haar zin. In haar vrije tijd gaat ze graag sporten, reizen of borrelen met vriendinnen. Tijdens een gezellig avondje voetbal kijken werd Iris uitgenodigd om deel te nemen aan een metamorfose. Zoiets was nog niet eerder op haar pad gekomen maar ze was wel benieuwd naar het advies van een andere kapster. 
Vol vertrouwen nam ze enkele dagen later plaats in de kappersstoel bij Rielhaariteit Kappers in Riel. Eigenaresse Christien kreeg volledig de vrije hand en dat is natuurlijk super leuk bij een metamorfose. Het haar van Iris was erg lang en de kleur en het model was er helemaal uitgegroeid. Christien besloot dus voor een kortere coupe te gaan. Dit nieuwe model wordt ook wel een “lob” genoemd, oftewel een lange bob. Aan de achterzijde is dit model korter dan het haar aan de voorzijde.
 

Verzorgende haarkleuring

Qua kleur viel de keuze op een warme beige tint. Het haar van Iris is twee tinten opgelicht door middel van een kleurbehandeling. De aanzet is ingezet met een zachte verzorgende kleuring en de punten met een lichtere tint van dezelfde kleur. Ten slotte is het haar in model geföhnd,lekker naturel want daar houdt Iris van. Iris gebruikt in het dagelijks leven vrijwel geen make-up.Natuurlijk ziet dit er erg leuk uit op foto’s en Iris gingdan ook overstag.
Op haar ogen bracht Christien een mat bruine oogschaduw aan met high-lights boven het oog en zwarte mascara. De felrode lippenstift maakten het geheel compleet en lekker opvallend. Het eindresultaat Iris is erg blij met het eindresultaat. De kleur is echt mooi geworden, erg warm en toch heerlijk naturel. Christien bedankt voor de gezellige middag en de geweldige nieuwe look, ik ben er super blij mee, aldus Iris.
 
NU online een afspraak maken »