De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Joke Teeuw

Joke Teeuw is geboren in Zwijndrecht maar woont inmiddels alweer vele jaren in Goirle. Na eigenaresse te zijn geweest van een café in Goirle en diverse werkzaamheden aan de Fontys Hogeschool is Joke tegenwoordig actief als vrijwilliger bij Sporthal De Wissel in Goirle. In haar vrije tijd is Joke graag creatief bezig. Zo houdt ze zich onder andere bezig met schilderen. Joke heeft al heel wat verschillende kapsels aangemeten gekregen maar aan een metamorfose zoals deze had zij nog niet deelgenomen. Het haar van Joke was de laatste tijd een behoorlijk stuk gegroeid en haar dochter vond dat het weer eens tijd was voor een nieuwe look. Ook Joke was daar wel voor in en een afspraak in de salon van Rielhaariteit kappers was dan ook snel ingepland.

Metamorfose naar hip en kort

Omdat de coupe van Joke een heel stuk hipper model kon worden gegeven heeft Christien het haar allereerst een heel stuk dunner en korter geknipt. Hierbij is gekozen voor de coupeschaar zodat het haar lekker luchtig oogt. Daarnaast drukken de kortere haartjes hierdoor de langere omhoog. Na een wasbeurt zit dit kapsel dan ook eigenlijk meteen in model. De uitgroei van Joke is behandelt met een blonde kleur gecombineerd met balayage en high-lights. Hierdoor oogt de kleur in totaal veel blonder. Christien werkte de coupe af met een paste en fohnde het kapsel even kort in model. De moderne look vanJoke is hiermee compleet.

Hippe make-up metamorfose

De make-up is bij Joke helemaal anders aangebracht dan zij gewend is. Haar gezicht is voorzien van een rustige foundation. Vervolgens is er groene oogschaduw met bijpassende groene mascara aangebracht. Dit is de trend van het voorjaar.Het is echt een hip en super leuk eindresultaat geworden!! Ik ben erg blij met dit nieuwe kapsel en make-up, ik ben benieuwd wat mijn dochter er van vindt. Christien bedankt voor mijn nieuwe look en de leuke dag bij je in de salon, aldus Joke.

NU online een afspraak maken »