De Bruids-metamorfose van Bo Roelen

Bo Roelen woont in Oisterwijk, is 27 jaar jong en is tandartsassistente. In haar vrije tijd volgt ze ook nog een opleiding voor visagiste. In eerste instantie voor de hobby, waarin ze heel veel passie kwijt kan. later dit …
Lees verder >
Meer informatie >

Flip in Hair is there!

Het topmerk Flip In Hair is vervaardigd uit honderd procent menselijk haar van de allerhoogste kwaliteit. Nog niet eerder was er een systeem dat verlenging of volumevermeerdering zo makkelijk maakt als de Flip-In Hair. Wanneer u dit systeem eenmaal geprobeerd heeft, wilt u niet meer anders. Het zal u verrassen wat dit systeem voor u kan doen en dat in minder dan 1 minuut! Een groot voordeel van de Flip-In Hair, is dat het uw haar niet beschadigd, zodat ook uw eigen haar gewoon kan doorgroeien. Uw bos haar zal er vol en gezond uitzien en niemand zal weten dat u de Flip-In Hair draagt.
De Flip In Hair kan worden geverfd (even naar de kapper voor advies) en met behulp van een föhn, krul- of steiltang in elk gewenst model kunnen worden gebracht. Of u nu krullend haar hebt, steil, of een beetje slag, met Flip-in Hair kunt u ieder kapsel verlengen of meer volume geven.
Flip-in Hair is verkrijgbaar in steil, slag en krul. Er is voor u een ruime keus om het juiste haartype en de gewenste lengte te kiezen. Het is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Daarom kunnen we het stylen zoals we dat normaal ook met uw haar doen.
Flip In Hair is een alom gerespecteerd merk dat garant staat voor prachtig glanzend haar. Het gebruiksgemak van Flip In Hair is groot. De kappers van Rielhaariteit kunnen u hierover natuurlijk adviseren. Prijzen vanaf 148,50 euro.
NU online een afspraak maken »