Rielhaariteit gaat verder als Hair & Looks Riel

Per 1 mei 2023 gaat Rielhaariteit verder als Hair & Looks Riel. Met veel vertrouwen geeft Christien het stokje door aan Ronald Martens, eigenaar van Kapsalon Hair & Looks. 

De eigenaar Ronald van Hair & Looks kent Rielhaariteit al een tijdje. "Ze richten zich voornamelijk op het behoud van de lokale identiteit van de kapsalons die door hun worden overgenomen", vertelt Christien de Jong. Hair & Looks heeft inmiddels 21 vestigingen in onder andere Breda, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Zaltbommel en dus binnenkort ook Riel.


Na 36 jaar geeft Christien het stokje door

Na 36 jaar met d’r handen in het haar waarvan de laatste 31 jaar als ondernemer, zal Christien de Jong per 1 mei afscheid nemen van het haarwerk- en kappersvak. Rielhaariteit zal worden doorgezet door de nieuwe eigenaar van Hair & Looks, dit samen met de ervaren collega kappers en de service zoals klanten van Rielhaariteit gewend zijn. Zo blijft het team van kappers hetzelfde en ook oprichter Christien blijft de komende weken nog mee knippen, krullen en kleuren. Voor het haarwerkbedrijf zullen de klanten in vertrouwde handen komen van 2 ervaren haarwerkspecialisten die vanuit het bekende adres in Riel zullen gaan werken.

Wat verandert er voor u?

De gezichten, sfeer en uitstraling van de kapsalon zal niet veranderen. Onze klanten worden zoals altijd hartelijk verwelkomt door ons vaste team en kunnen blijven genieten van onze diensten en service. Toch gaan er een paar dingen veranderen. Zo gaan we vanaf 1 mei werken met nieuwe producten van Kevin Murphy en krijgen klanten de mogelijkheid om eenabonnementen af te sluiten, waarmee de klanten voor een vast bedrag per maand onbeperkt bij Rielhaariteit terecht kunnen. Daarnaast zal er ook een wissel in het online afsprakensysteem plaatsvinden. Klanten kunnen via de website van Hair & Looks een online afspraak maken. Uiteraard zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.