De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Een OGREEN "clean machine" plant zorgt voor een vitaler leefklimaat

Dat planten mooi zijn en elk interieur opfleuren, dat wist u natuurlijk al lang. Maar deze O-green planten kunnen veel meer dan dat. Ze zorgen voor een extra zuurstof, waardoor mensen zich prettiger zullen voelen, meer creativiteit tonen en tot betere prestaties komen.

O-green planten absorberen de vervuilde stoffen en geven je een kamer vol schone lucht terug. Net als bomen dat buiten doen, zijn O-green planten ook actieve luchtzuiveringsmachines. Ze zetten C02 om in zuurstof en filteren bovendien schadelijke stoffen uit de lucht. Wetenschappelijk onderzoek heeft dit aangetoond. O-green planten worden getest op de luchtzuiverende werkingen. Per plant wordt dit aangegeven. De O-green clean machines hebben een bovengemiddelde luchtzuiverende werking wat is gebleken uit de vele wetenschappelijke testen.

O-green planten zijn milieubewust gekweekt, Dit maakt Ogreen planten duurzaam

Tegenwoordig, zijn onze woningen, kantoren en scholen in het land zeer goed geïsoleerd. Aan de ene kant, om op onze energierekening te besparen. Aan de andere kant kan het ongezond zijn wanneer het gaat om schone en gezonde lucht. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat O-green Clean Machines effectief alle chemische stoffen die rondzweven in de binnenlucht omzetten naar schonere lucht. De planten worden getest onder laboratorische omstandigheden, met verwijzing naar de drie kernwaarden van O-green: Schoon, Vitaal en Groen, en ze zijn gecertificeerd voor hun kwaliteiten.

More profitable sustainability, for a sustainable future

O-green planten worden milieubewust gekweekt waarbij MPS A de minimale standaard is. MPS A (www.my-mps.com) is een keurmerk dat staat voor duurzaamheid en milieu. Ook de verpakking is duurzaam, milieuvriendelijk en voorzien van keurmerk FSC. Verder wordt er bij O-green planten geen gebruik gemaakt van extra verpakkingsmateriaal zoals plastic hoezen of extra labels.

 

NU online een afspraak maken »