De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Rielhaariteit voor een pruik of haarwerk van deze tijd

U heeft u er waarschijnlijk geen idee van hoeveel mensen zich in het dagelijks leven en in uw directe omgeving door een pruik of haarstukje een fijner of mooier voorkomen hebben verschaft. Pruiken en haarstukken worden door veel meer mensen gebruikt dan u waarschijnlijk weet of denkt. De kracht van het moderne haarwerk is namelijk dat het, mits passend en goed opgezet, zo natuurlijk oogt dat het voor anderen onzichtbaar is. Wij kunnen iedereen die een pruik of haarwerk nodig heeft hiermee helpen.

Rielhaariteit haarwerken en pruiken is erkend leverancier van medische hulpmiddelen
Moderne en natuurlijke haarwerken die, doordat wij SEMH erkend leverancier zijn, in de meeste gevallen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Als u een pruik of haarwerk op medische grond nodig heeft verzorgt Rielhaariteit haarwerken de gehele financiële afwikkeling rondom de vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar voor u.

 

Een kennismakings-gesprek hiervoor is altijd geheel vrijblijvend. Maak een afspraak bij Rielhaariteit haarwerken, en bel 013-5181918 voor informatie en vraag naar Christien de Jong.

 

 

NU online een afspraak maken »