'De pruik moet precies op mijn eigen kapsel lijken.'

...dat is voor ons géén probleem !

Met onze opgedane kennis betreft de pruiken via Rielhaariteit haarwerken wordt de zoektocht naar de perfecte pruik voor u, een stuk gemakkelijker. Bij Rielhaariteit haarwerken vindt u namelijk een zeer ruim aanbod van verschillende soorten pruiken van 100% echt haar, synthetisch haar, maatwerk of confectie, kort of lang haar, waarin ik u zal adviseren om de gepaste keuze te maken. Met het juiste advies en onze ervaring wordt het vinden van de ideale pruik zonder meer een eenvoudige taak.

Voor een boost zelfvertrouwen

Met de juiste pruik weten we uw zelfvertrouwen weer op te bouwen. Een pruik voor u persoonlijk, die perfect bij u past, laat u stralen en geeft u een zelfverzekerde uitstraling.

Goede zorg en de beste kwaliteit

De uitstraling van onze pruiken is een gevolg van de manier waarop ik deze pruiken aanmeet en hoe deze worden gemaakt. Iedere pruik die Rielhaariteit haarwerken u zal adviseren wordt samengesteld vanuit goede zorg en haar van de allerbeste kwaliteit. Bij het kiezen van een pruik geef ik u advies op alle fronten. En wanneer u even in alle rust onze haarwerken wil passen, is dit natuurlijk mogelijk.

Ik neem bij u de maten op en zorg dat de pruik helemaal naar uw wens wordt vervaardigd. Rielhaariteit haarwerken staat in voor een goede begeleiding bij het vinden van uw pruik die het beste bij u past. Ook ná het vinden van de ideale pruik krijgt u vanuit Rielhaariteit haarwerken een prettige en goede begeleiding.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak bij Rielhaariteit haarwerken voor een intake gesprek, en bel 013-518 19 18. Indien u buiten onze openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag een afspraak wilt plannen kan dit 24/7 online.

Uw haar, is onze hoofdzaak.