Hieronder leest u reacties van onze klanten. Wilt u ook uw ervaring hier geplaatst hebben, stuur dan uw bericht (desgewenst met foto) naar:

:, christien@rielhaariteit.nl

Lieve Christien,

ik wil je laten weten dat ik hartstikke blij ben met mijn nieuwe haar, coupe en haarkleur. Toppie. Jouw vriendelijke en deskundig advies, ook je geduld en je ontvangst in een warme sfeer. Kreeg ook leuke reacties van: "wat een leuk model en kleur haar heb je nu".
Een erg tevreden klant van je.
Tot gauw weer.

Grada B., Tilburg

Een aantal weken geleden heb ik besloten mijn haar eraf te halen. Vanaf mijn 13e jaar deal ik met de impuls beheersing stoornis trichotillomanie. De eerste jaren van deze stoornis had ik ‘uit het niets’ kale plekken. Ik wist niet hoe het kwam en mijn ouders hadden al helemaal geen idee. Ik trok niet bewust mijn haar eruit en er was ook geen aanleiding waarom ik dit deed. Het haren trekken werd minder maar het was nog niet over. Het idee om mijn haar er helemaal af te halen had ik al zo lang! Maar ik heb het nooit gedurft. Vooral meningen van andere hielden mij tegen. Op een dag was ik er (weer) zo klaar mee!

Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken, en mijn verhaal gedeeld met Christien. Het maakte mij niet meer uit wat ze denkt! Ik voelde me hier prettig bij, en ik doe dit tuurlijk voor mezelf. Dit is één van de beste keuzes uit mijn leven geweest. Ik voel me nu zo goed en sterk! Ik voel me mooier dan ooit. Ik heb alleen maar hele lieve positieve reacties gehad die mij ook erg goed hebben gedaan. Christien van Rielhaariteit heeft me zo fijn door dit hele proces geholpen. Ik ben haar mega dankbaar voor alle hulp.

Mijn kapsel is een belangrijk stuk van mezelf, en dat gaf Rielhaariteit mij met liefde en plezier terug!

Willeke van R., Raamsdonkveer

Na haarverlies tijdens chemokuur gaan zoeken op internet. Pruik? Mutsjes?

Uiteindelijk sprak de site van Rielhaariteit me het meest aan. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Fantastisch geholpen en goed geadviseerd door Christien in een prettige sfeer en ben ik inmiddels in het bezit van een prachtige pruik. Zoals je leest ben ik nog steeds heel erg tevreden en blij met mijn pruik. Opvallend is dat ook mensen die mij goed kennen niet zien dat het een pruik is. Ook de uitleg over de verzorging van de pruik is duidelijk en na het regelmatig wassen is de pruik nog steeds prachtig. Bedankt!

C. Kleijwegt, Oosterhout

Hallo, ik ben Sanne een meisje van 19 jaar, heb twee jaar geleden een hoofdoperatie gehad, en heb daar een kaal plekje op mijn hoofd aan over gehouden. Ik stoorde mij er heel erg aan, mensen bij mij op school vroegen steeds wat ik daar aan mijn hoofd had. Ik moest dan iedere keer vertellen wat ik heb gehad, en daar kreeg ik een hekel aan. Christien zij me: dat is heel goed op te lossen door er een haarstukje op maat op te zetten. Nu zie je er helemaal niks meer van. Ben zo blij dat ik dit haarstukje nu heb, kan er alles mee doen, en ik hoef nu ook niemand meer iets uit te leggen.

Rielhaariteit bedankt, groetjes Sanne

S. Kleyn, Den Hout