Hieronder leest u reacties van onze klanten. Wilt u ook uw ervaring hier geplaatst hebben, stuur dan uw bericht (desgewenst met foto) naar:

:, christien@rielhaariteit.nl

Na haarverlies tijdens chemokuur gaan zoeken op internet. Pruik? Mutsjes?

Uiteindelijk sprak de site van Rielhaariteit me het meest aan. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Fantastisch geholpen en goed geadviseerd door Christien in een prettige sfeer en ben ik inmiddels in het bezit van een prachtige pruik. Zoals je leest ben ik nog steeds heel erg tevreden en blij met mijn pruik. Opvallend is dat ook mensen die mij goed kennen niet zien dat het een pruik is. Ook de uitleg over de verzorging van de pruik is duidelijk en na het regelmatig wassen is de pruik nog steeds prachtig. Bedankt!

C. Kleijwegt, Oosterhout

Hallo, ik ben Sanne een meisje van 19 jaar, heb twee jaar geleden een hoofdoperatie gehad, en heb daar een kaal plekje op mijn hoofd aan over gehouden. Ik stoorde mij er heel erg aan, mensen bij mij op school vroegen steeds wat ik daar aan mijn hoofd had. Ik moest dan iedere keer vertellen wat ik heb gehad, en daar kreeg ik een hekel aan. Christien zij me: dat is heel goed op te lossen door er een haarstukje op maat op te zetten. Nu zie je er helemaal niks meer van. Ben zo blij dat ik dit haarstukje nu heb, kan er alles mee doen, en ik hoef nu ook niemand meer iets uit te leggen.

Rielhaariteit bedankt, groetjes Sanne

S. Kleyn, Oosterhout

Lieve christien,

Bedankt voor je geduld en hele duidelijke uitleg over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van haarwerken. Mijn haarstuk is geweldig. Al mijn kennissen vragen of ik een nieuwe kapper heb (bijna niemand weet van mijn haarstuk) omdat het zo mooi zit. Ik ga weer met plezier de deur uit en dat was voorheen echt niet zo. Wat zou mijn hoofd zijn zonder jouw (haar)werk?

Nogmaals heel erg bedankt.

Marieke Henneveld, Schaijk

"Draag je een pruik? Dat kan je echt niet zien!!" Eigenlijk is dit de standaard-reactie op mijn pruik die ik draag sinds mijn haarverlies. En dat is natuurlijk toch wat je het liefst wil: zo "gewoon" mogelijk zijn in die pittige periode.

Maar minstens zo belangrijk is de zeer deskundige manier van werken van Christien bij Rielhaariteit haarwerken. Hartelijk, belangstellend, meedenkend en op een prettige manier zorgde ze ervoor dat de moeilijke stap om mijn voorheen dikke lange haar af te scheren een stuk minder aangrijpend was dan ik ooit had gedacht. Als er wat is, kan ik haar altijd bellen en staat ze klaar.

Zo had ik bijvoorbeeld laatst een bruiloft en heeft ze voor een nog mooiere feestcoupe gezorgd, waardoor ik me zeer prettig en zeker voelde tijdens die voor ons belangrijke dag. Echt super!

Bedankt Christien voor al je goede zorgen!!

Julie, Boxtel.