Hair extensions

Meer volume zonder uw nog aanwezige haar daarvoor uit te dunnen

Veel van onze klanten kijken er naar uit om weer een volle bos haar te hebben. Met een gemiddelde haargroei van tussen de 1 en 2 centimeter per maand dient u echter een behoorlijk lange tijd te sparen voordat u een degelijke, volle en lange haardos heeft. Een haar-vermeerdering of -verlenging is op een eenvoudige wijze te realiseren. Bent u ge├»nteresseerd in een tijdelijke haarverlenging, dan kan ik u hierin duidelijk adviseren alvorens samen de juiste keuze te maken. U kunt er ten alle tijden voor kiezen om een tijdelijke haarvermeerdering te laten realiseren. Bij een eerste keer dat we kiezen voor hair extensions als haarvermeerdering zullen we de kleur, lengte en hoeveelheid samen met u bespreken in onze haarwerkstudio, zodat we uw wensen gericht waar kunnen maken.

Wij werken met tape-extensions van sublieme kwaliteit. deze extensions kunnen meerdere keren hergebruikt worden. Terug plaatsing gaat snel en is daarom voordeliger omdat u niet weer nieuwe haren hoeft te kopen. 

Voor een haarverdikking zijn doorgaans minder extensions nodig. Bovendien zorgen de extensions voor een veel betere houdbaarheid van uw kapsel.

Uw haar, is onze hoofdzaak.