Haaraanvulling

Als oplossing voor haaruitval

Heeft u last van dunner wordend haar of plaatselijk last van haaruitval waardoor u zich onprettig voelt? Dan is dat met een passende haaraanvulling op te lossen, u kunt namelijk bij Rielhaariteit haarwerken terecht voor diverse soorten haaraanvullingen op maat. Van echt haar of steeds vaker haaraanvullingen van synthetisch haar, in de kleur en het haartype dat bij u past. Laat u zich adviseren naar de mogelijkheden die er op dit gebied zijn en wat voor resultaat het bij u op kan leveren.

Maak hiervoor een afspraak voor een informatiegesprek en we werken snel aan weer een mooie natuurlijke haardos die aan al u wensen voldoet, bovendien is zo'n intake-gesprek altijd gratis en vrijblijvend.

Soorten haaraanvulling

Door de diversiteit van haarproblemen zijn er ook verschillende haaraanvullingen te verkrijgen. Gelukkig heeft Rielhaariteit haarwerken voor ieder haarprobleem ook een passende oplossing, dus ook voor u! De populairste haaraanvullingen zijn op dit moment; een klein haarstukje dat u zelf opzet en bevestigd.

Deze haaraanvullingen of haarstukken worden bijna dagelijks door mij geadviseerd, de reden hiervan is dat u binnen een handomdraai snel en gemakkelijk meer volume kan creëren waarbij het ook nog eens comfortabel zit waardoor u eigenlijk vergeet dat u een haaraanvulling draagt. 

Uw haar, is onze hoofdzaak.