Uw kapsel is een belangrijk stukje van Uzelf.

Dat geef ik u met liefde en plezier terug.

Wanneer u op straat loopt, dan heeft u er waarschijnlijk geen idee van hoeveel van deze mensen zich door een pruik of haarstukje een fijner of mooier voorkomen hebben verschaft. Pruiken en haarstukken worden door veel meer mensen gebruikt dan u waarschijnlijk weet of denkt.

De kracht van het moderne haarwerk is namelijk dat het, mits goed opgezet, zo natuurlijk oogt dat het voor anderen onzichtbaar is. Wij kunnen iedereen die een pruik of haarwerk nodig heeft hiermee helpen. Moderne en natuurlijke haarwerken die in de meeste gevallen vergoed worden door de diverse zorgverzekeraars. Een kennismakings-gesprek hiervoor is altijd geheel vrijblijvend.

Uw haar is onze hoofdzaak

U bent welkom voor een persoonlijk advies. De eerste afspraak is vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit intake gesprek inventariseer ik uw wensen en laat ik u verschillende haarwerken zien en ervaren.

In gezamenlijk overleg zorg ik voor een mooi kaspel dat bij u past zodat U zichzelf weer zult herkennen en met een positief gevoel naar buiten zal gaan.

Een afspraak bij Rielhaariteit haarwerken maakt u door te bellen: 013-518 19 18. Indien u buiten onze openingstijden, van dinsdag tot en met zaterdag, een afspraak wilt plannen kan dit 24/7 online.

 

 

Rielhaariteit, voor uw pruik of haarwerk van deze tijd!