Uw kapsel is een belangrijk stukje van Uzelf.

Dat geef ik u met liefde en plezier terug.

Wanneer u op straat loopt, dan heeft u er waarschijnlijk geen idee van hoeveel van deze mensen zich door een pruik of haarstukje een fijner en mooier voorkomen hebben verschaft. Pruiken en haarstukken worden door veel meer mensen gebruikt dan u waarschijnlijk denk of weet.

De kracht van het moderne haarwerk is namelijk dat het, mits goed aangemeten en juist opgezet, zo natuurlijk oogt, dat dit voor anderen niet zichtbaar is. Rielhaariteit haarwerken kan iedereen die een pruik of haarwerk nodig heeft hiermee helpen. Prachtige en natuurlijke haarwerken die in de meeste gevallen vergoed worden door de diverse zorgverzekeraars. Een persoonlijk kennismakings-gesprek hiervoor is altijd geheel vrijblijvend.

U bent welkom voor een advies op maat. Tijdens dit intake gesprek inventariseer ik uw wensen en laat ik u verschillende mogelijkheden met haarwerken zien en ervaren. Deze eerste afspraak is kosteloos. Zie ik u in onze haarwerkstudio?

Uw haar is onze hoofdzaak

In gezamenlijk overleg zorg ik voor een mooi kaspel dat bij u past zodat U zichzelf weer zult herkennen en met een positief gevoel naar buiten zal gaan.

Lees hier de vele reacties van onze klanten en bezoek Rielhaariteit haarwerken ook op Facebook voor actuele informatie en voorbeelden.

 

Een afspraak bij Rielhaariteit haarwerken maakt u door te bellen: 013-518 19 18. Indien u buiten onze openingstijden, van dinsdag tot en met zaterdag, een afspraak wilt plannen kan dit ook 24/7 online

 

Rielhaariteit, voor een pruik of haarwerk van deze tijd!