Rielhaariteit haarwerken

Uw adviseur voor een pruik, haarstuk, haaraanvulling of haarverlenging

Rielhaariteit haarwerken richt zich op zowel vrouwen en mannen met diverse vormen van kaalheid (Alopecia) of die bijvoorbeeld door een chemokuur hun haren zijn verloren. Maar ook mensen die door trichotillomanie kale plekken hebben gekregen kan ik helpen, door een haarwerk of haarstukje ter overbrugging aan te bieden. Deze haarwerken worden meestal vergoed door uw verzekering.

Bij Rielhaariteit haarwerken is er alle ruimte en tijd voor uw verhaal. U wordt verwelkomt in een sfeervolle en ongedwongen omgeving. Service, privacy, een persoonlijke benadering en professionaliteit zijn aspecten waar Rielhaariteit zeker voor staat.

Wanneer u kiest voor een maatwerk haarwerk, maak ik een mal van uw hoofd en bespreken we de kleur, de dikte en de gewenste valling van het haar. Ook onze confectie-collectie is zeer uitgebreid van kort tot lang van trendy tot klassiek. Er word gewerkt met zogenaamde zichtzendingen. Zo kunt u zelf passen, voelen, zien en kiezen welk haarwerk voor u het beste is. Waarmee u door onze ruime keuze zeker zal slagen

Uw haar, is onze hoofdzaak.