Rielhaariteit haarwerken

Een passend advies voor een pruik, haarstuk, haaraanvulling of haarverlenging

Rielhaariteit haarwerken richt zich op vrouwen met diverse vormen van kaalheid (Alopecia) of die bijvoorbeeld door een chemokuur hun haren zijn verloren. Maar ook mensen die door trichotillomanie kale plekken hebben gekregen kan ik helpen, door ze een haarwerk of haarstukje ter overbrugging aan te bieden. Deze haarwerken worden in de meeste gevallen vergoed door uw verzekering.

Niet in alle gevallen is het nodig om een volledige pruik te dragen. Soms kan een aanvulling ook een goede oplossing bieden. Wat voor u het beste is, wordt door u en mij samen bekeken. Bij Rielhaariteit haarwerken is er alle ruimte en de tijd voor uw verhaal. U wordt verwelkomt in een sfeervolle en ongedwongen omgeving. Service, uw privacy, onze persoonlijke benadering en professionaliteit zijn aspecten waar Rielhaariteit voor staat.

Wanneer u kiest voor een maatwerk haarwerk, maak ik een mal van uw hoofd en bespreken we de kleur, de dikte en de gewenste valling van het haar. Ook onze confectie-collectie is zeer uitgebreid van echt haar of syntetisch, van kort tot lang haar, van trendy tot klassiek. Er wordt gewerkt met zogenaamde zichtzendingen. Zo kunt u zelf passen, voelen, zien en kiezen welk haarwerk voor u het beste zal zijn. En waarmee u, door onze ruime keuze, zeker zal slagen

Uw haar, is onze hoofdzaak.