De Metamorfose van Nicolle Marchand

Nicolle is woonachtig in Goirle en is door haar goede vriendin Vivian aangemeld om deel te nemen aan de metamorfose. Deze verrassing kwam op het juiste moment want Nicolle heeft een bruiloft in het vooruitzicht, en wel van haar beste vriend Jan-Willem. Aan Christien van Rielhaariteit Kappers dus de taak om haar een vlotte nieuwe look aan te meten.

Bij aankomst in de salon werd Nicolle hartelijk ontvangen door eigenaresse Christien waarna zij plaats mocht nemen in de kappersstoel. Christien koos voor een coupe waarbij het haar in lagen wordt geknipt, gecombineerd met een zware lok aan de voorzijde. Op deze manier kan Nicolle’s haar opdrogen in natuurlijke krullen en heeft ze ook de mogelijkheid om dit in model te föhnen.

Vervolgens is de uitgroei van Nicolle netjes bijgewerkt. Hier is wel gekozen voor een wat lichtere kleur zodat Nicolle langzaam naar een lichtere haarkleur kan werken. In de bovenste lagen zijn flink wat cognac kleurige high-lights aangebracht. Om de nieuwe look helemaal af te maken heeft Christien het haar mooi in model geföhnd, een gladde lok gecreëerd en de verschillende lagen naar buiten gestyled.

Visagie en rode lippenstift

Nicolle gebruikt zelf geen make-up. Christien wilde de kleur op de ogen dan ook redelijk neutraal houden. De keuze viel echter wel op een knalrode kleur lippenstift om het plaatje compleet te maken.

Het eindresultaat

Nicolle is blij verrast met het eindresultaat. “De lok is echt geweldig, ik zie er totaal anders uit. Christien bedankt voor de leuke middag en de mooie nieuwe look. Nu ben ik echt klaar voor de bruiloft van m’n beste vriend!”.