De Metamorfose van Savio Angelo Dias

Savio is woonachtig in Tilburg en n het dagelijks leven houdt hij zich veel bezig met zijn passie Yoga. Savio zag de oproep van Rielhaariteit kappers om om ook weer eens mannen te laten deelnemen aan de metamorfose, en dat leek hem wel wat gezien hij al een tijd lang dezelfde look had en wel eens wat nieuws wilde. Kort na het sturen van zijn aanmeldingsmailtje nam eigenaresse Christien contact met Savio op om hem bij Rielhaariteit kappers in Riel uit te nodigen. Savio kwam de salon binnen met een lange vormloze haarbos. Tijdens het maken van de eerste “voor de metamorfose” foto’s klonk er een nummer van zanger “Prince” in de salon endat inspireerde Christien voor de nieuwe look van Savio.Na een uitgebreide wasbeurt kon Savio vaarwel zeggen tegen zijn lange dos met krullen. Christien koos namelijk voor een kort opgeknipte onder- en zij-kant, helemaal de trend van 2014. Ook de strakke contouren van de bakkebaarden zijn op dit moment helemaal hot.

Savio's scherpe scheiding

Het haar bovenop is wat langer gehouden zodat het over de korte basis heen valt. Christien creërde aan de linkerzijde een scherpe scheiding. Deze werd strak en netjes ingeschoren zodat Savio zijn haar ook in een hele sleeke look kan dragen. Hiermee heeft zijn kapsel de mogelijkheid om het lekker wild in model te brengen, of strak naar achteren te kammen. Al met al een kapsel waar hij vele kanten mee op kan.


Het eindresultaat met meerdere mogelijkheden

Savio was aangenaam verrast door zijn korte coupe en nieuwe look. De metamorfose is echt super leuk geworden en ook erg praktisch dat ik er allerlei kanten mee op kan. Ik zal mijn lange krulhaar voor geen seconde gaan missen, aldus Savio.