De Metamorfose van Evelien Romme

Een levenlang permanent?

Evelien Romme, heeft vanaf haar twaalfde een permanent gehad en vond het tijd voor een fikse verandering. Ze koos ervoor om het permanent uit te laten groeien maar was nog niet tevreden met haar nieuwe look. Toen zij de oproep voor een metamorfose in De Leybode zag staan heeft ze zich gelijk aangemeld en kort daarna nam Christien, eigenaresse van Rielhaariteit kappers, contact met haar op om een afspraak in te plannen. Evelien is 33 jaar en woont alweer een hele tijd samen met haar vriend Michael in Gilze.

Sinds kort werkt ze bij een bedrijf in Breda waar zij zich bezighoudt met de administratie. In haar vrije tijd gaat ze graag hardlopen en motorrijden. Evelien begon aan haar metamorfose met een behoorlijk spannend gevoel, ze had namelijk aangegeven overal voor open te staan. Nu dus de taak aan Rielhaariteit kappers om haar een mooie coupe aan te meten!

Feestelijke tinten

Evelien wordt vandaag onder handen genomen door kapper en naamgenoot Evelien. Allereerst mag ze plaatsnemen bij de wasbakken waar Evelien’s haar wordt gewassen. Vervolgens wordt het haar in lagen geknipt en gaat er een ‘stuk’ van de lengte af. Hierdoor valt het haar lekker luchtig. 

Na het knippen wordt de ondergrond van het haar in een warmbruine tint geverfd en worden er koperkleurige highlights in het kapsel verwerkt. Evelien’s haar wordt gefönhd en gestyled zodat kapster Evelien haar zowel een casual als een feestelijk kapsel aan kan meten. En om de nieuwe coupe een ‘finishing touch’ te geven brengt Evelien nog een ‘feestelijke’ make-up aan. En dat kwam Evelien goed uit.

Kerstgala of casual

Evelien is super verrast als ze het eindresultaat bekijkt! Ze is hartstikke blij met haar nieuwelook en de adviezen die ze heeft gekregen. Met deze coupe kan ze wel gaan schitteren op het kerstgala van haar werk waar ze dezelfde avond voor uitgenodigd is!