De Metamorfose van Susan Schwartzmans

Susan Schwartzmans woont samen met haar vriend en hun kinderen in Riel. Na haar opleiding als allround schoonheidsspecialiste kwam ze in aanraking met het merk Babor. Inmiddels is ze alweer vele jaren eigenaresse van een Beauty Spa Riel, een salon op het gebied van huidverbetering. Naast de passie voor haar werk onderneemt ze in haar vrije tijd graag leuke dingen met haar kinderen. Susan heeft nog nooit eerder meegedaan aan een metamorfose maar na een uitnodiging van Christien van Rielhaariteit durfde zij de uitdaging wel aan!

Een metamorfose naar een stoere uitstraling
Susan is een stoere meid en eigenaresse Christien wilde dan ook een kapsel creëren wat meer pit uitstraalt. Susan heeft erg dik  haar waardoor Christien heeft gekozen voor een zogenaamde “undercut” waarbij de coupe aan beide zijkanten is opgeschoren. Bovenop is het haar asymmetrisch geknipt waardoor het mooi vol langs haar gezicht zal vallen. Als Susan echt flitsend voor de dag wil komen kan ze haar coupe ook volledig naar één kant föhnen zodat de opgeschoren zijkanten lekker stoer naar voren komen.

De allernieuwste kleurtechniek in de praktijk

Recent hebben de kappers van Rielhaariteit  aan een cursus deelgenomen om zo een geheel nieuwe kleurtechniek in de vingers te krijgen genaamd “De Color Placement”. Volgens deze gloednieuwe techniek is het haar van Susan dan ook gekleurd. Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van een soort van hoedjes, welke op het hoofd worden geplaatst zodat er een gedurfde en aparte kleurspeling ontstaat. Naast een gedurfd kapsel is er bij Susan ook gekozen voor een pittige make-up. Haar ogen zijn aangezet met een eyeliner en op de lippen is er, met een speciaal potlood van de Golden Rose make-up lijn, een fuchsia roze kleur aangebracht.

Het eindresultaat van Susan’s metamorfiose
“Het was echt super leuk om deel te nemen aan deze metamorfose! Ik ben echt super blij met het eindresultaat, werkelijk top! Ik ben benieuwd of dat mijn kinderen me nu zo nog zullen herkennen”, aldus Susan.