De Metamorfose van Barbara Hoogendoorn

Barbara Hoogendoorn woont alweer een tijdje samen met haar man Jeroen en hun drie kinderen Cas, Isa en Sam in het dorp Riel. Drie dagen in de week werkt zij met veel plezier in het familiebedrijf aan de Tilburgseweg in Goirle genaamd Juwelier Hoogendoorn. In haar vrije tijd gaat Barbara graag hardlopen samen met haar moeder. Recent hebben zij nog samen deelgenomen aan de Ten Miles waarmee zij stichting “Gijsje Eigenwijsje” hebben gesponsord. Barbara vond het tijd voor een nieuwe look en gaf zich bij Christien op voor een metamorfose. Ze heeft al jarenlang dezelfde look en wilde nu eens totaal wat anders. Christien kon niet wachten om haar een super hip kapsel aan te meten.

Een boblijn voor Barbara

Allereerst heeft Christien het haar van Barbara in een volledig andere coupe geknipt. Ze koos voor een zogenaamde “lob” oftewel een lange boblijn. Aan de voorzijde kreeg Barbara een mooie volle lok aangemeten. Het haar is vrijwel helemaal op één lengte geknipt waarbij het aan de voorzijde net wat langer is gehouden. Barbara was haar blonde haren helemaal beu waarop Christien haar heeft laten zien dat een warme kleur haar prachtig staat. Het haar oogt nog steeds blond omdat er door het kapsel heen wat lichtere banen zijn gemaakt maar de basis is een paar tinten donkerder en veel warmer van kleur.

Barbara gebruikt zelf dagelijks alleen wat mascara. Christien heeft nu een mooie basis aangebracht van een matte foundation met een subtiele blush. De oogmake-up is vrij naturel gehouden en deze is afgewerkt met mascara. Als finishing touch is gekozen voor een bruine lipgloss.

Het eindresultaat

Barbara is totaal verrast als ze het resultaat in de spiegel mag bekijken. Ze is erg blij met haar nieuwe look en kan niet wachten om dit aan haar familie en vrienden te laten zien! Christien hartstikke bedankt voor de super metamorfose, aldus Barbara.