De Metamorfose van Lisanne van Boxtel

Lisanne, heeft lang geleden eens meegedaan aan een metamorfose bij een kapper in Tilburg en dat is haar totaal niet goed bevallen. Met heel kort piekerig haar kwam ze uit de stoel en daar heeft ze nu nog nachtmerries van. Toen ik dat hoorde heb ik haar een voorstel gedaan; een metamorfose waarbij ik het haar langer en voller kan maken. Dit klonk natuurlijk wel erg interessant en na lang wikken en wegen heeft Lisanne de stap gezet om toch mee te doen. 

Christien’s aanpak

Toen ik Lisanne eindelijk bij ons in de salon had zitten heb ik alles uit de kast gehaald. Ik ben begonnen met wat mooie natuurlijke high- lights in het blonde haar te verwerken. Daarna heb ik de puntjes van de licht opgeknipte coupe en een mooie lok geknipt. Lisanne’s eigen haar zat nu goed in model dus we konden aan de Flip- in gaan beginnen. De Flip- in is een grote hair extension die je heel gemakkelijk in je haar kunt doen en er ook net zo gemakkelijk weer uit kunt halen. 

Zonder gebruik van speldjes, clipjes of klemmetjes. Toen de Flipin op maat gemaakt was heb ik hem op Lisanne’s hoofd gelegd. Ik heb hem een beetje bijgesneden in het kapsel wat ik bij haar heb geknipt. Daarna even föhnen en klaar! De make- up heb ik heel jong en lekker fris gehouden, dat past goed bij de eerste zonnestralen van het voorjaar. Voor de ogen heb ik wat glanzende licht roze en beige kleuren gebruikt. Lisanne heeft super lange wimpers dus wat mascara maakte dit helemaal af! Op de lippen heb ik een roze lipgloss gebruikt en met een beetje roze rouge was het helemaal af.

Lisanne’s reactie

‘Wow! Super zeg, wat een volume! Ik herken me zelf niet meer joh’. Die Flip- in hair is echt super, ik ben er hartstikke blij mee!