De Metamorfose van Corine Smits

De wereld is klein, dat bewees Corine Smits uit de plaats Buren toen ze zich opgaf voor de metamorfose. Buren, dat ligt hier toch niet in de buurt? ,,Nee, helemaal niet. Het zit zo, een tijdje geleden nam ik deel aan een offroad vakantie in Frankrijk. Dan rijd je met terreinwagens over rulle grond. Daar ontmoette ik Christien. Ze vertelde van haar kapsalon en eenmaal thuis heb ik op haar internetsite gekeken. Die maakte melding van de metamorfoses. Via Facebook heb ik gevraagd wat dat allemaal inhoudt. Dat kon ze duidelijk uitleggen. Als tegenprestatie kon ik geen invloed uitoefenen op het eindresultaat, maar dat had ik er wel voor over. Dus zodoende zit ik vandaag hier in Riel lekker in de stoel.

 

Christien heeft eerst een korte coupe geknipt en gesneden, maar daarbij wel langere contouren aan gehouden. ,,Ja, dit geeft een typisch vrouwelijke uitstraling.

Het is voor Corine de eerste keer dat ze blond gaat, met het oog op de meta gaan we daar dan ook helemaal voor. Dat wil zeggen dat we eerst de bruine kleur moeten verwijderen. Daarna hebben we het haar weer ingekleurd met een lichte warme blonde kleur met veel high-lights. Super gaaf, echt iets heel anders. De make-up heb ik lekker zwaar aangebracht voor hele donker ogen, en ook veel mascara gebruikt voor een bambi-effect. En Corine, was het een goede keuze geweest om naar Riel af te reizen? ,,Wow..., echt wel. Het is lekker heftig geworden, vooral de make-up. Ja, ik ben er heel blij mee.