De Metamorfose van Isabelle Paulissen Castelijns

Zij woont samen met haar man Dolf en hun twee kinderen in Baarle-Hertog. Samen met Dolf is ze de trotse eigenaar van Etagère - koken en bakken op niveau gevestigd in Baarle-Nassau. Isabelle geeft veel workshops en richt zich dan voornamelijk op het decoreren van taarten en cupcakes. Na een ontmoeting tijdens de Real Riel Ladies Night met Christien kwam de mogelijkheid voor een Metamorfose bij Rielhaariteit ter sprake. Isabelle was meteen enthousiast en werd niet veel later door Christien in de salon uitgenodigd.

Italiaanse haarmeesters

Christien is enkele weken geleden naar het Italiaanse plaatsje Parma afgereisd waar zij van enkele vooraanstaande Italiaanse haarmeesters een masterclass heeft bijgewoond. Hier heeft zij een nieuwe manier van knippen geleerd welke zij meteen heeft toegepast op Isabelle’s kapsel. Allereerst zijn de lange modelloze lokken in een super hippe nieuwe boblijn geknipt en gesliced. Dit is een vlotte lijn welke achter in een “V” valt en waar in de basislijnen aan de voorzijde ook twee “V-vormen” ontstaan.

Daarnaast heeft Christien de blonde lokken van Isabelle in een bijzonde nieuwe kleur geverfd. Als basiskleur is gekozen voor een donkere caramelkleur met daaroverheen Flamboyage. Dit is een nieuwe manier van high lighten waarbij geen strepen maar vlammen worden toegepast. Vooral in wat langer haar ziet deze techniek er erg gaaf uit. Qua make-up is er gekozen om veel zwarte mascara aan te brengen op de wimpers en zijn de ogen verder opgemaakt met bruine en gouden tinten. Om het geheel af te maken bracht Christien een natuurlijk oranje glansje op de lippen aan.

 Het eindresultaat

Omdat Isabelle’s haar een heel stuk korter was geknipt was ze erg benieuwd naar het eindresultaat. Na een blik in de spiegel vond ze het nieuwe kapsel en de kleur helemaal geweldig! Daarnaast was ze erg blij dat het nog mogelijk was om een staartje te maken in verband met haar werk. Met de vraag of haar man en kinderen haar nog zouden herkennen ging ze blij verrast naar huis op aan.