De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Het leven is te kort om te wachten op mooi lang haar en/of meer volume

Met een tape-extensions systeem biedt Rielhaariteit kappers je een haar-vriendelijk systeem van speciaal geprepareerd echt-haar. Het haar is niet ontdaan van de haarschubben en niet behandeld met silicone. Daarom behoudt het altijd zijn massa, glans en "levendigheid". Zeer natuurlijk, handgestoken haarstrips, maken haarverlenging & haarverdikking mogelijk vanaf de bovenzijde van het hoofd en de slapen. Alles is mogelijk.
Bij het inzetten gebruiken we geen hitte, ultra-sound technologie of speciale apparatuur. De extensies worden met een unieke tape-technologie in 45 tot 60 minuten vastgezet in je haar en kunnen met een speciale spray-oplossing gemakkelijk na 7 tot 9 weken weer worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht. Het maakt dit extensies systeem eenvoudig, snel & perfect.
 
Praktisch en natuurlijk
Dankzij de ultra dunne en platte tapebevestigingen integreren we de extensies uitstekend met je eigen haar. Het resultaat? Een onzichtbaar, natuurlijk en prachtig geheel. Er zijn geen oneffenheden te bespeuren.
 
Super comfortabel
De tapetechnologie maakt het een zeer comfortabel haarverlenging- en verdikkingssysteem. Zeker zo comfortabel is ook het aanbrengen van de extensies. Binnen het uur heb je een volledige haarverlenging!
 
Langdurig en zeker
Pas na 7 tot 9 weken is het noodzakelijk de extensies te laten verwijderen en opnieuw aan te laten brengen. Dankzij de unieke haarkwaliteit kunnen de tape-extensies 3 tot 4 keer toe worden gebruikt.
 
Handig door hergebruik
Het verwijderen van de extensies gebeurt met een haarvriendelijke, speciale spray-oplossing. De plakgedeelten worden vernieuwd met de voorgevormde "cuttings", je eigen haar wordt voorbereid en de extensies worden direct erna opnieuw toegepast.
 
Diverse lengtes
De extensies zijn standaard beschikbaar in 4 verschillende lengtes: 25, 40, 50 en 55 cm. Verder zijn er de unieke 6 cm lange "roots" waardoor het mogelijk wordt lichte strengen in donker haar aan te brengen waardoor kleurverschil onzichtbaar wordt.
 
Allerlei kleuren
Ze zijn beschikbaar in 22 levendige, sprankelende, natuurlijke kleuren. Van diep zwart via hoog blond tot aansprekend rood. Kortom: ongelimiteerde kleurcreativiteit op basis van 400 verschillende kleurcombinaties en schitterende trendy kleurnuances! Ook voor Hi-Lites en Lo-Lites zonder gebruik van chemie en dus haarvriendelijk.
NU online een afspraak maken »