Hieronder leest u reacties van onze klanten. Wilt u ook uw ervaring hier geplaatst hebben stuur dan uw bericht (desgewenst met foto) naar:

:, christien@rielhaariteit.nl

Beste Christien,

Hierbij een review namens mijn moeder Jenny. 

Na lang wikken en wegen heeft mijn moeder de beslissing genomen om een haarstukje te nemen. Via goede reviews op internet is zij uitgekomen bij Rielhaariteit haarwerken in Riel bij Christien. Mijn moeder heeft een goede, duidelijke uitleg gekregen en al na een week waren er verschillende haarstukjes binnen. Er is toen veel aandacht besteed aan de wensen van mijn moeder, wat voor haar belangrijk was en wat zij graag zou willen. 

Christien heeft hierin een prettige adviserende rol aangenomen. In de eerste week met het haarstukje heeft mijn moeder wat frustraties ervaren (o.a. het goed op doen van het haarstukje). Na contact hierover met Christien werd zij direct weer uitgenodigd in de salon en heeft Christien de tijd genomen om stil te staan bij haar zorgen, extra uitleg te geven. Zij stelde mijn moeder gerust en beloofde haar dat het zou wennen, na 6 weken zou ze niet anders gewend zijn. Nu 6 weken verder is het inderdaad alsof het nooit anders is geweest. Christien is betrokken en blijft ook betrokken. Daarnaast is zij laagdrempelig beschikbaar voor vragen en neemt zij tijd om stil te staan bij de wensen en zorgen van de klant. Zij komt bij volgende afspraken terug op eerdere zorgen en geeft advies. Met andere woorden: een hele goede, persoonlijke en betrokken service. Een aanrader voor iedereen die ook met de wens zit om een haarstukje aan te schaffen. 

Met vriendelijke groet,

R. van Rijsbergen (dochter van Jenny), Tilburg

Heb nu twee keer contact gehad met Christien, ik draag nu zes jaar een pruik en nu deze keer via Rielhaariteit haarwerken. Ik kan niet anders zeggen dat ik haar bij iedereen kan aanbevelen, wat een geweldige persoonlijkheid. Bekwaam, rustig, en begrijpt waar de problemen en emotie´s liggen bij het dragen van een haarwerk en zij kan zich goed inleven. Ik zal voor een volgende pruik zeker weer naar Christien van Rielhaariteit gaan.

B. van Loon, Molenschot

Christien, dankzij je haarwerkstudio een groet van een erg tevreden en "goed gemutste" Nelly. Iedereen vind 't me geweldig staan en zijn verrast door m'n nieuwe haarkleur! Bedankt voor de snelle service en het vriendelijk te woord staan “.

N. Villevoie, Poppel (B)

Dag Christien. Jullie website over pruiken en haarwerken is voor mij en iedereen die het bezoekt een zegen. Ik vond er alle info die ik zocht en je hebt me daarna perfect geholpen met mijn pruik en ook de financiele afwikkeling met VGZ. Bedankt voor het verlichten van deze periode tijdens mijn (tijdelijke) ziekte.

N. Glaudemans, Tilburg