De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Rielhaariteit terug in de tijd

Sinds 1994 zijn wij gevestigd aan de Dorpstraat 8 in Riel. Christien de Jong is in 1989 als zelfstandig ondernemer in Tilburg begonnen in het twee stedenziekenhuis, toen nog Mariaziekenhuis, met een klein salonnetje met de naam Healthy Hair en één medewerkster, Hanny. Na 5 jaar uit het jasje gegroeid te zijn, is met haar kapsalon verhuist naar Riel en van naam veranderd naar Rielhaariteit kappers. De salon werd vier maal groter dus dat was even wat anders. Meteen na de verhuizing kwam Cindy erbij en met drieën, gingen we in Riel van start. Vanaf de start van de salon in Riel, liep Rielhaariteit kappers erg goed.
Het leek wel alsof Riel op ons had gewacht. Na de geboorte van haar derde kind stopte Hanny met werken. Zij werd opgevolgd door Natalie, uit zeeland. Ondertusen kwam Evelien als stagaire werken. De Zeeuwse kust trokt teveel voor Natalie en ze keerde terug naar haar Zeeland. Daarna kwam Wendy erbij. Bij haar eerste zwangerschap werd ons team versterkt door Roos, een oud-collega van Christien, Roos sprong ook bij tijdens de zwangerschap van Christien, om daarna lekker te blijven hangen. Evelien beviel zo goed als stagaire dat ze, na het behalen van haar vakdiploma's bij ons in vaste dienst kwam werken. Na bijna 10 jaar in dienst ging Cindy in Amsterdam bij haar geliefde wonen en daarom kwam Marion bij ons werken. Omdat de belangstelling van klanten bleef doorgroeien hebben we daarna ons team weer uitgebreid met de komst van Adinda. En als laatste is Amber erbij gekomen. ze is bezig met het laatste jaar van de opleiding voor het kappersvak. Een enthousiast team van zeven meiden die graag voor u klaar staan.


We zien u weer graag bij Rielhaariteit kappers.

NU online een afspraak maken »