De Bruids-metamorfose van Bo Roelen

Bo Roelen woont in Oisterwijk, is 27 jaar jong en is tandartsassistente. In haar vrije tijd volgt ze ook nog een opleiding voor visagiste. In eerste instantie voor de hobby, waarin ze heel veel passie kwijt kan. later dit …
Lees verder >
Meer informatie >

Nieuw: Omvormen

De kappers van Rielhaariteit nemen regelmatig deel aan vernieuwende en inspirerende cursussen. Vaak volgen alle kappers de cursussen maar ook gaan we wel eens met enkele van onze kappers om vervolgens op onze trainingsavonden in de salon met elkaar te bespreken wat we hebben geleerd. Zodat alle collega's op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Hierbij willen we u daarvan op de hoogte houden, wellicht werkt het ook voor u net zo inspirerend als voor ons. Vorige week zijn Marion en Christien voor een cursus "Omvorming" naar Den Haag geweest.

 

Een hele nieuwe manier van ondersteuning, de permanent van welleer dus. Een grove ondersteuning doormiddel van lekkere grote wikkels of papilotten. We hebben het dus ook toegepast in de salon en het is een leuke manier om eens van coupe te veranderen of meer body aan je huidige kapsel te geven. Wij zijn erg enthousisast!! Kom gerust eens langs voor meer informatie of stuur ons een mailtje.
NU online een afspraak maken »