De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Al vijftien jaar geknipt voor u

Rielhaariteit kappers viert op 15 november alweer haar 15 jaar bestaan. Hierdoor is de maand november een echte feestmaand en zijn er tal van aanbiedingen op behandelingen en producten voor de toepasselijke prijs van 15 euro! Zoals gewoonlijk wordt u ontvangen met een lekker kopje koffie, cappuccino of thee, en iets lekkers daarbij om ons 15 jaar bestaan te vieren.
Dankzij onze persoonlijke benadering en de trouwe klantenkring van dames, heren en kids kunnen we terug kijken op een hele fijne tijd in Riel.
 
Rielhaariteit terug in de tijd
In 1994 is Rielhaariteit kappers gestart aan de Dorpstraat 8 in Riel. Op een herkenbare locatie met voldoende parkeergelegenheid naast de deur. Met drie kappers zijn we begonnen, maar na een jaar kwam er al een vierde kracht bij. Door de jaren heen zijn er veel ontwikkelingen geweest. Zo zijn we een aantal keer van producten geswitched, om zo tot het beste en meest veelzijdige product voor onze klanten te komen dat we ons maar kunnen wensen. Dit hebben we gevonden in Davines. Een Italiaans innovatief product dat natuurlijke ingredienten gebruikt en bijzonder milieuvriendelijk produceert  en daarnaast ook nog eens een hele mooie uitstraling heeft . In de loop der jaren zijn we ons verder gaan specialiseren in haar-verlenging met behulp van Great Lengths, een prachtig merk voor echt haar extensions. 
 
De kappers van deze tijd
Na de eerste vijf jaar werd de salon verbouwd, om er zo extra behandelplaatsen bij te maken en alweer vijf jaar later is het pand verder uitgebouwd. Het aantal kappers groeide met onze klantenkring mee waardoor we nu met zes ervaren mensen klaar staan om u te kunnen helpen. Het zijn zes enthousiaste meiden, die allen het dames en herenvak beheersen. Samen gaan de kappers van Rielhaariteit regelmatig naar de nieuwste cursussen om up-to-date te blijven. Hierdoor is er vaak nieuws op het gebied van haartrends te horen en te zien bij Rielhaariteit kappers.
En omdat we onze klanten goed willen blijven helpen zijn we op dit moment een grondige verbouwing en uitbreiding aan het realiseren. De salon wordt weer een stuk ruimer en er komen een aantal extra services bij, zoals een pruiken-studio en een nagelstyliste. 
 
Uw haar onze hoofdzaak
Omdat de opleidingen voor pruiken en haarwerk-consulent zeer specialistisch en uitgebreid is, wordt de nieuwe pruiken-studio voornamelijk door Christien de Jong gerund. Een adviesgesprek voor het haarwerk op maat zal altijd volgens afspraak gepland worden, omdat we hiervoor een persoonlijk gesprek aangaan waar we alle tijd voor u willen nemen. 
Ons team met kappers staat weer klaar om uw nieuwe najaars-kapsel te verzorgen, dus bel 013-5181918 en reserveer een stoel 
NU online een afspraak maken »