De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Na 3 minuten...er 10 jaar jonger uit zien en vrij van rimpels?

Instantly Ageless™ wordt direct door de huid opgenomen en laat oneffenheden, rimpels en wallen direct verdwijnen. Het is speciaal ontworpen om de elasticiteit van de huid te revitaliseren en om de huid te laten liften. De gebruikers zien spectaculaire veranderingen in 2-3 minuten na het opbrengen. De resultaten hangen af van de conditie, leeftijd en huidtype. Te allen tijde zal het een effectief effect laten zien; Instantly Ageless™ is het begin van de nieuwste anti-rimpel technologie.

Wat merkt u na gebruik van  instantly ageless:

-vermindert fijne lijntjes en rimpels

-minimaliseert de zichtbaarheid van poriën

-verfijnt de huidtextuur positief

-wist donkere kringen en wallen onder de ogen

-herstelt de huid voor een optimale uitstraling.

-het effect is binnen 2-3 minuten na het aanbrengen zichtbaar

-het blijft 8 tot 10 uur zichtbaar

Het werkzame bestanddeel in Instantly Ageless is Argireline. Dit is bekend om de aanzienlijke resultaten in de anti-aging. Het is een hexapeptide wat werkt als een botox bij het behandelen van fijne lijntjes en rimpels. Argireline blokkeert de neurotransmitters (zenuwsignalen) die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, zonder deze spieren te verlammen (zoals botox). De natuurlijke uitdrukking en bewegingen blijven behouden, terwijl de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van rimpels zich ontspannen. Dit veroorzaakt een significante vermindering in de diepte en grootte van fijne lijntjes en rimpels en helpt deze voorkomen en verminderen. Argireline is niet giftig en het relaxt de spieren. Zo is het dus een veel veiliger alternatief van Botox.
 

NU online een afspraak maken »