De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Rielhaariteit kappers viert 20 jarig bestaan

“Een bezoek aan Rielhaariteit is altijd al een feestje, maar nú helemaal…”

Rielhaariteit kappers bestaat 20 jaar. De dames-, heren- en kids-kapsalon uit Riel hangt de vlag uit rondom dit jubileum. Klanten worden wekenlang getrakteerd op hippe cadeautjes en feestelijke kortingen. En zoals altijd zal er wel weer iets ‘rielharisch’ gebeuren…

Al 20 jaar knippen, krullen en kleuren vanuit Riel. En altijd met een vrolijke lach. Het verhaal van Rielhaariteit kappers is het verhaal van Christien de Jong, gepassioneerd kapster en ondernemer. Haar eerste wapenfeit is het doorknippen van het lintje van Healthy Hair, haar eerste kapsalon gevestigd in het Twee Stedenziekenhuis in Tilburg. Dat was in 1989. Vijf jaar later verhuist ze naar Riel. In de Dorpstraat begint ze dan een trendy kapsalon in een klassiek pand met een niet-alledaagse uitstraling: Rielhaariteit kappers.
 

Van Tilburg naar Riel

En dan komt het in een stroomversnelling. Rielhaariteit, ‘die gezellige kapsalon van Christien’ groeit uit tot een bekende naam in Riel en vele omstreken. Nu 20 jaar later, 4 verbouwingen verder én een 2e bedrijf gespecialiseerd in pruiken en haarwerken erbij is het tijd voor een feestje. In het jubileumjaar staan er inmiddels 7 professionele kapsters op de loonlijst, allemaal vakbekwame dames die prima passen bij de typische filosofie van Rielhaariteit.
 

Kappersvakwerk gecombineerd met gezelligheid

“Het geheim van Rielhaariteit? Dat is de kunst van het knippen in een gezellige ambiance,” aldus Christien zelf. “Met échte aandacht voor onze klant. Mensen een goed gevoel geven, daar draait het om. Dat doen we met originele ideeën voor een nieuwe, frisse look. Maar ook met zorg, een vrolijke babbel en een glimlach. Een schaterlach soms, want het is bij ons altijd gezellig.” Ook de producten van Davines die we dagelijks gebruiken hebben aandacht voor het welzijn van zowel mens als milieu en zijn geheel vrij van parabenen en sulfaten.
 

Aantrekkelijke jubileumacties voor alle klanten

Dankzij spraakmakende acties in de media, Facebook en een trouwe klantenschare uit vooral Riel, Goirle, Tilburg en de dorpen daar omheen is Christien nog lang niet uitgeknipt, -gekruld en-gekleurd. Rond de datum van 15 november delen klanten weken lang in de feestvreugde. Zo ontvangt iedere klant een hippe Rielhaariteit kapperstas en wordt er getrakteerd op speciale jubileumkortingen en behandelingen waarbij iedereen in de watten wordt gelegd.
 

NU online een afspraak maken »