De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Rielhaariteit geeft iedereen een fijne tijd, op de Via Angelia verwendag

Maandag 11 november vond de Via Angelia verwendag weer plaats voor mensen die met kanker te maken hebben, of hiermee te maken hebben gehad. Een aantal van onze kappers en onze nagelstyliste hebben aan deze dag meegewerkt om deze mensen te verwennen met een kappers behandeling. Uiteraard waren we ook aanwezig met Rielhaariteit haarwerken, om iedereen te informeren over haarwerken en pruiken.


Stichting Via Angelia organiseert verwenevenementen (www.via-angelia.nl), waarbij dames en heren met kanker verwenbehandelingen kunnen krijgen op gebied van manicure, voetreflexzone-therapie, nagelstyling, pedicurebe-handelingen, schoonheids-behandelingen massages en kapsels. Vele leuke en warme reacties hebben wij ontvangen dat doet ons goed! Wij hopen dat deze fijne herinnnering bij iedereen nog een tijd blijft hangen.

NU online een afspraak maken »