De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Kleurrijk nieuws: "A New Color"

Het is de naam van het nieuwe ammonia vrije en permanente kleursysteem dat we bij Rielhaariteit kappers gebruiken. Een wereld  van nieuwe potentieel opent hiermee haar deuren voor u als klant; een gift om chromatische nuances, die over het algemeen alleen de natuur beheert, te maken in een mix van creativiteit en wetenschappelijke intelligentie. Geïnspireerd door de gekleurende wereld van de insekten met haar sublieme vormen, kleuren en licht en het wetenschappelijk potentieel van carotenoïden en melanines, wordt de kleurwereld op z’n kop gezet voor u als klant, een manier van pure kleuring en verandering wordt aangeboden in gloednieuwe resultaten, met een maximale aan comfort voor u en resprectvol voor uw haar.


A New Colour vertaalt kleur in oneindige mogelijkheden en is het ideale gereedschap voor kleurspecialisten om mee te werken, voor een pure kleur en naar elke wens te vormen. De creativiteit is gekoppeld aan de veelzijdigheid van het product, het geeft invulling aan alle mogelijke wensen van kleurspecialisten. Het is een pure maar krachtige ode aan de wetenschap, naar zowel u als het product. Een authentiek embleem van duurzame schoonheid, A new colour is een innovatief systeem in 3 componenten, voor permanente kleuren met echt buitengewone resultaten, die geen ammoniak, bevat, maar daarvoor in plaats de eigenschappen van natuurlijke actieve ingrediënten gebruikt. Een veelzijdig systeem ontworpen om rechtstreeks mee te werken, dat uitstekende prestaties waarborgt, eenvoudig is in gebruik, of we deze nu gebruiken op grijze haren of voor het lichter of donkerder maken van het haar. Beschikbaar in 43 verschillende tinten. Het uiterlijk is net zo minimalistisch en conceptueel, als een tube verf, een potje mosterd of thee. 
NU online een afspraak maken »