De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Succesvolle Real Riel Ladies Night premiere

In april vond bij Rielhaariteit aan de overkant de eerste Real Riel Ladies Night plaats. Vanaf 20.00 uur gingen de deuren open en werden alle dames ontvangen onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje. Gedurende avond werden er diverse workshops gegeven, werden er diverse modeshows gelopen, entertainment door diverse optredens met zang en muziek en er was van alles te zien op gebied van mode en beauty. Rielhaariteit verzorgde demonstraties föhnen en nagelverzorging.

 
Wij hadden nooit durven dromen dat we 600 dames bij elkaar konden krijgen voor dit nieuwe evenement. Mede daardoor is de eerste Real Riel Ladies Night een enorm succes geworden. De avond werd afgesloten met een spectaculaire loterij en als afsluiter gingen alle ladies naar huis met een goed gevulde goodiebag. Het was er erg gezellig en de Real Riel Ladies Night zal zeker een gevolg krijgen. De datum voor een volgende editie zal 10 april 2013 zijn.
 
NU online een afspraak maken »