De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Rielhaariteit haarwerken: persoonlijke benadering staat voorop

Rielhaariteit heeft naast de kapperszaak in de Dorpsstraat van Riel ook een studio voor haarwerken en pruiken. De studio is gespecialiseerd in het adviseren van mensen die door een haarziekte of medische behandeling hun haar zijn kwijtgeraakt.
 
 
Eigenaresse Christien de Jong is SEMH gecertificeerd, wat staat voor Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen. Ze startte de studio nadat ze merkte dat de begeleiding van kankerpatiënten maar al te vaak tekort schoot. Vooral de nazorg van een chemokuur kon in haar ogen beter. Ze verdiepte zich in de materie, volgde diverse cursussen en slaagde voor de veeleisende SEMH keuring. Gewapend met deze kennis opende ze naast Rielhaariteit kappers een nieuw bedrijf: Rielhaariteit haarwerken.
 
 

Huiselijke ruimte

Het contact met patiënten is haar niet vreemd. Christien startte haar carrière als kapster in een Tilburgs ziekenhuis, waar ze in 1989 begon onder de naam Healthy Hair. Al ras werd de ruimte te klein, en verhuisde ze na vijf jaar naar Riel om daar Rielhaariteit kappers te beginnen. Een luxe kapsalon met groeimogelijkheden in het centrum van het dorp, met nu al zeven kappers voor dames, heren en kinderen. In hetzelfde pand startte Christien met Rielhaariteit haarwerken. Ze koos voor een sfeervolle, huiselijke ruimte, waar alle tijd wordt genomen voor de persoonlijke situatie van klanten.
 

Zorgverzekeraar

Rielhaariteit haarwerken staat voor persoonlijk advies over de diverse haarsoorten waarvan een pruik of haarwerk op maat is te maken, en wat voor type haarwerk of pruik iemand het beste zal staan. Maar ook over het meest geschikte soort haar en de verzorging daarvan. Bijkomend voordeel van de SEMH certificering is dat Rielhaariteit haarwerken het contact met de zorgverzekeraar uit handen neemt en de financiële vergoeding regelt.
 
“Uw haar is mijn hoofdzaak”
 
NU online een afspraak maken »