De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

Rielhaariteit support Via Angelia verwendag

14 november vond de Via Angelia verwendag weer plaats voor vrouwen die met kanker te maken hebben, of met kanker te maken hebben gehad. Een aantal van onze kappers en onze nagelstyliste hebben aan deze dag meegewerkt. Uiteraard stonden we er ook met Rielhaariteit haarwerken, om iedereen te informeren over haarwerken en pruiken (www.via-angelia.nl). Stichting Via Angelia organiseert verwenevenementen waarbij dames en heren met kanker verwenbehandelingen kunnen krijgen op gebied van voetreflexzonetherapie, manicure, nagelstyling, pedicurebe-handelingen, schoonheids-behandelingen massages en kapsels. 


Het Brabants Dagblad had de dag daarna een fraai artikel met foto van Christien over haarwerken in de krant geplaatst. Waarop we weer veel leuke reacties hebben gehad. Vele leuke en warme reacties hebben wij ontvangen dat doet ons goed! Wij hopen dat het gelukt is om het 'rugzakje' weer te vullen voor de komende tijd en dat deze herinnnering blijft hangen op ieders netvlies.

 

 

NU online een afspraak maken »