De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Ursula Roovers

Van zomerlook naar winterlook

Ursula woont samen met haar man en twee zonen in Goirle. In het dagelijks leven werkt ze op kantoor bij Bruinsma Olie, waar ze het goed naar haar zin heeft. Via een gemeenschappelijke vriendin van Ursula en Christien hoorde Ursula van de metamorfose. Haar hele leven heeft. Ursula blonde lokken gehad en het werd naar haar idee tijd voor iets nieuws!
 

Groene gloed

Allereerst heeft Christien het lichtblonde haar voor-gepigmenteerd. Dit is erg belangrijk omdat je op deze manier de welbekende ‘groene gloed’kunt voorkomen die erg veel voorkomt bij thuiskleuringen. Tip van Christien; ‘wil je na de vakantie je haar een wat donkerdere kleur geven, ga dan naar de kapper! Dat voorkomt een hoop ellende’. Na het pigmenteren kon het kleuren beginnen. Christien heeft een mooie chocolade bruine tint uitgekozen waar ze hele fijne highlights in heeft verwerkt. Dat maakt de kleuring wat minder hard. Ze heeft gebruik gemaakt van een Davines kleuring omdat deze erg verzorgend is en als finishing touch een mooie glans aan het haar geeft. Ursula’s coupe is in lagen geknipt met een asymmetrische lok aan de voorzijde. Ten slotte heeft Christien het haar lekker los geföhnd en met een zijde glans afgewerkt. 
 

Herfstkleuren

De make-up is qua kleur afgestemd op het kapsel. Christien heeft er dan ook voor gekozen om alles in de herfstkleuren te houden. Allereerst is er een foundation aangebracht met naturel blosjes. Wat betreft de ogen is er gekozen voor smokey eyes in een mat bruine kleur. De zwarte eyeliner zorgt voor extra diepte werking waardoor de ogen nog mooier blauw lijken. Ursula is niet langer eendoorsnee vrouw maar een opvallende super vamp! En dat allemaal in twee en een half uur tijd.
 

Ursula’s reactie

Ursula is zelf totaal verrast door het mooie effect van de donkere haarkleur en heeft er geen spijt van dat ze haar blonde lokken vaarwel heeft gezegd. Wat een prachtig resultaat! ‘Christien is een kanjer’, aldus Ursula!
NU online een afspraak maken »