De metamorfose van Jeske Kruizinga

De gelukkige winnares van de metamorfose van deze maand is Jeske Kruizinga. Jeske woont samen met haar man Wim en hun vier kinderen in Riel. In het dagelijks leven werkt ze als verpleegkundige en naast haar werk houdt ze …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Mariska Snels

Mariska Snels telt 33 lentes en haar uitgegroeide haar wel 33 lengtes. Vijftien maanden geleden zette ze Elize, een prachtige dochter op de wereld. Tijd voor haar, tijd voor alles, maar geen tijd voor haar eigen haar. Dat vielen Mariska’s collega’s bij Pondres ook al op en de familie, vrienden en bekenden. Mariska kan zich zelfs niet eens meer herinneren wanneer ze voor het laatst een stap over de dorpel bij een kapper heeft gezet. Hoog tijd dus voor een metamorfose en waar anders kan dat beter gedaan worden dan bij Rielhaariteit kappers in Riel?! Christien de Jong vertelt er het volgende over. ,,Klopt ja, voor een geweldige metamorfose moet je bij ons zijn.
Het eerste wat we bij Mariska gedaan hebben is snel een kleur erover, zo’n uitgroei is voor een kapper een echte ‘no-go’. Ondanks de herfst, die buiten flink tekeer gaat, kiezen we toch voor blond. Vaak horen we het verzoek van klanten om in de wintermaanden een donkerdere kleur toe te passen. Maar een mooie warme blonde kleur, maakt de donkere dagen juist weer wat vrolijker. Over de basis legden we heel veel lichtere banen die slechts één tint verschillen met de basiskleur. Hierdoor ontstaat veel diepte met speelse vallingen in het kapsel. Er is heel bewust voor gekozen om de nieuwe coupe niet te kort te maken, zodat het toch een heel vrouwelijke uitstraling heeft.” 

Make-up

Mariska geeft zelf aan dat ze niet zo van de make-up is. Toch heeft Christien’s team de make-up lekker up-to-date aangebracht met een dekkende basis en een natuurlijke blusher. Mooie bruine ogenschaduw en een paarse tint voor de lippen maken van Mariska een lekker vlot ogende meid. Zelf vond ze het geweldig om naar te kijken, nu maar hopen dat zo nog door haar eigen dochtertje herkend wordt. 

NU online een afspraak maken »