De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Brigitte Maes

 
Brigitte Maes
Tijd voor een verandering dachten haar vriendinnen toen Brigitte 15 januari haar veertigste verjaardag vierde. Na enig overleg leek het de vriendinnen een leuk idee om Brigitte op te geven voor een metamorfose. En dat idee werd door Brigitte zelf goed ontvangen. Het was al een hele tijd geleden dat haar kapsel enige verandering had ondergaan, de hoogste tijd dus voor een nieuwe coupe. Brigitte Maes viel vrijwel meteen met haar neus in de boter. Slechts kort na dit initiatief werd zij gecontact door Christien, eigenaresse van Rielhaariteit kappers, die Brigitte uitnodigde voor een speciaal bezoekje aan de salon.
 
Christien's aanpak!
Allereerst werd het haar van Brigitte door Christien in een fris, eigentijds opgeknipt kapsel verandert. Christien; Het is voor Brigitte belangrijk dat haar kapsel meer volume krijgt. Daarom heb ik gekozen voor een moderne versie van de bobline zodat het kapsel lekker vol geknipt is en uit zichzelf goed valt. Bij Rielhaariteit kappers word er niet licht gedacht over eenmetamorfose. Er word voor een totaal nieuwe look gezorgd en daar hoort natuurlijk ook een goed kleuradvies bij. Brigitte ging als blondine door het leven maar dat is nu totaal verandert. Er is gekozen voor een koper bruine tint met aan de zijkanten en in de lok mooie beige accenten. Hierdoor creër je een speels kleureffect. Dit kapsel is heel gemakkelijk zelf in model te brengen. Na het wassen kan Brigitte wat schuim in het haar doen, het kapsel in model kammen en even laten drogen. Tenslotte het haar even föhnen en afwerken met een pasta en haarlak en klaar is ze!
 
Voorjaarstrend 2011
Dit kapsel is stijl te dragen maar voor de metamorfose van Brigitte is gekozen voor speelse krullen. Helemaal voorjaar 2011 en super trendy! Qua make-up is door Rielhaariteit gekozen voor een Movie basislijn en mat bruine natuurtinten voor de ogen en lippen.
 
Het Whow! momentje van Brigitte
Na deze verrassende meta was het moment daar om de nieuwe look te tonen aan Brigitte. En Brigitte reageerde alsvolgt; Whow! Wat een verandering. Ik ben benieuwd of mijn zonen me nog zullen herkennen. Ik moet even wennen aan de nieuwe kleur maar het is echt prachtig en ik ben er super blij mee. Christien bedankt!
NU online een afspraak maken »