De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Maurice Hermans

Maurice woont in Tilburg, is getrouwd en heeft twee schatten van kinderen. Met 42 lentes op de leeftijdsbalk voelt hij zich nog jong en dynamisch. Opmerkingen over zijn haarkleur kon Maurice dan ook niet altijd waarderen. Dat was de familie om hem heen ook niet onopgemerkt gebleven en ze gaven hem stiekem op voor een metamorfose bij Rielhaariteit Kappers in Riel. Christien weet wel hoe ze hem een stuk jonger kan laten lijken, met een kapsel dat van hem maakt wat hij is.
 
"Eigenlijk is zo'n grijze dos wel mooi, maar het maakt Maurice wel ouder en dat wil niemand. Een matte kleur erin maakt het al een stuk jonger. Onderweg zie ik wel eens mannen, die hun haren kleuren met een pakje uit de winkel. Maar weet je, dat zijn typische vrouwenkleuren met een beetje een rode gloed. Echt niet doen mannen, je weet gewoon niet waar je aan begint. Ga dan ook altijd eerst naar de kapper voor een gedegen persoonlijk advies. Gelukkig heeft Maurice niet zelf maar wat aangerommeld. Voor hem heb ik een gemengde donker bruine tint genomen en de kleur erin gekamd, zodat het nog steeds natuurlijker oogt. Maurice is van nature ook heel donker, dus dat staat hem gegarandeerd goed. De coupe heb ik bovenop flink uitgesneden met kortgeknipte contouren. Omdat deze bofkont nog op vakantie mag gaan, zal hij daar alleen maar gemak van hebben. De coupe heb ik afgewerkt met een beetje molding dat er bij paste en klaar. Hij lijkt wel een rockstar."

"Wow, wat een verschil zeg. Een rockstar? Tja, of dit kapsel ook de stembanden beïnvloedt weet ik niet, maar op de aandacht die doorgaans een rocker krijgt, heb ik toch wel zeer goede hoop."
NU online een afspraak maken »