De Bruids-metamorfose van Bo Roelen

Bo Roelen woont in Oisterwijk, is 27 jaar jong en is tandartsassistente. In haar vrije tijd volgt ze ook nog een opleiding voor visagiste. In eerste instantie voor de hobby, waarin ze heel veel passie kwijt kan. later dit …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Josita Heesters

Josita bereikte onlangs de leeftijd van 50 jaar. In het dagelijks leven werkt ze als verzorgende op de afdeling ‘De Weefkam’ bij Behandelcentrum ‘De Hazelaar’ in Tilburg. 
Haar vrije tijd besteedt ze voor een groot gedeelte aan Juultje, een schippershondje waarmee ze graag lange wandelingen maakt. Het is haar familie die op het idee kwam om Josita voor haar 50ste verjaardag een nieuwe look aan te laten meten, maar het zijn uiteindelijk haar collega’s die het als cadeau van de afdeling bewerkstelligt hebben. Nietsvermoedend werd de kersverse Sara op een dinsdagochtend om 11.00 uur uit het werk gehaald voor een verrassingsuitje. Dat begon, begeleid door 7 collega’s met een heerlijke lunch in Tilburg, waarna het gezelschap naar Riel reed. Josita stapte in het centrum uit en liep met een beetje hulp van haar collega’s tegen een groot metamorfosebord aan, dat voor Rielhaariteitkappers op de stoep stond. Nog geen minuut later stond ze op de foto om vervolgens in de eerste stoel plaats te nemen.
 
Christien
,,Bij binnenkomst schrok ik wel een beetje. De foto die ik eerder al van Josita had ontvangen, dateerde nog van voor haar laatste kappersbezoek elders. En die kapper was heel rigoureus te werk gegaan. Het haar was tamelijk kort aan de voorkant, dus het kon eigenlijk alleen maar een heel korte coupe worden. Maar dat is wel bijzonder leuk geworden. Het is nu veel meer Josita’s style met uiteraard een korte pony, lekker kort gesneden aan de zijkant en een frisse blonde kleur erin, met een mat blonde coupe du soleil erdoor. Het oogt nu lekker fris met een jonge look. De make-up hebben we vrij neutraal gehouden, omdat Josita aangaf dat ze eigenlijk nooit make-up draagt. Maar het valt niet te ontkennen dat het haar wel heel mooi staat. Misschien is dit een goed moment voor Josita om er wat meer gebruik van te maken. Samen met een beetje mascara en wat lipgloss, geeft het al meteen een heel andere uitstraling. De verassing is geslaagd en de metamorfose ook. Daar is iedereen hetover eens. Vooral ook de collega’s deelden die mening. En zo werd het ook voor hun een dag om met plezier op terug te kijken.
NU online een afspraak maken »