De metamorfose van Joyce Verboven

Joyce, woonachtig in Oisterwijk, is 46 jaar en in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden en gaat ze gemiddeld twee tot drie keer per week hardlopen. Ze liep al een tijdje met de …
Lees verder >
Meer informatie >

De metamorfose van Nicole Wilmsen

Nicole Wilmsen is getrouwd en moeder van twee zonen. Ze woont in Baarle-Nassau en werkt als lerares op Katholieke Basisschool de “Vonder” in Riel. Dit schooljaar heeft ze groep drie voor haar rekening mogen nemen en dat doet ze met veel plezier. In haar vrije tijd leest Nicole graag een boek en vind ze het heerlijk om te tuinieren. Via de Facebookpagina van Rielhaariteit Kappers zag Nicole de oproep om deel te nemen aan een metamorfose, waarna ze zich meteen aanmeldde. Uit de vele aanmeldingen kwam ze als winnares uit de bus, en niet veel later nam ze plaats in de kappersstoel.
 
Van donker naar blond
Nicole had bij binnenkomst in de salon een bonte haarkleur. De punten waren donkerbruin gekleurd door middel van een thuiskleuring. Hierdoor trof eigenaresse Christien veel gestapelde pigmenten in het haar aan. Om deze pigmenten uit het haar te krijgen en daarnaast het haar gezond te houden werd er gebruik gemaakt van een nieuw product. Vervolgens heeft kapster Marion het haar van Nicole in een a-symmetrische coupe geknipt. Aan de rechterzijde werd er een zogenaamde “ündercut” gecre‘erd. Dit is een korter stukje haar onder de voller vallende bovenkant. Hierdoor ontstaat er een speels effect in de nieuwe look van Nicole. Het natuurpigment in het haar van Nicole is lichter gemaakt. De keuze viel
op een matte ice-blonde tint. De overgang van donker naar lichtblond haar was dan ook een ware metamorfose.
 
Vrolijke voorjaars make-up
Nicole heeft een echte voorjaarslook gekregen en daar horen natuurlijk vrolijke kleuren bij. Er is dan ook een roze gloss op de lippen aangebracht en op de ogen viel de keuze op lila kleurige oogschaduw. De bronzer, welke zorgt voor een zomers tintje, maakt het geheel helemaal af.
 
Het prachtige eindresultaat
Nicole was benieuwd naar de overgang van donker naar blond haar. “De kleur is prachtig, ik ben er super blij mee”! “Dankjewel Rielhaariteit Kappers, aldus Nicole”.
 
NU online een afspraak maken »